• Geri dön

  • 880 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Perakende, e-ticaret ve hızlı tüketim ürünleri sektörlerinde 20 yıllık deneyimi olan Gül Acuner, Beymen İş Geliştirme ve Strateji Ofisi Direktörü görevine atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi’nde ekonomi yüksek lisansını tamamlayan Gül Acuner, çalışma hayatına 2001 yılında Pwc Vergi Bölümü’nde başladı. 2003-2010 yılları arasında Colgate Palmolive Mali İşler Departmanı’nda yurt içi ve yurt dışı görevleri başarı ile yürüten Gül Acuner, Türkiye ve Türki Cumhuriyetler finansallarından sorumlu oldu. 2010-2014 yılları arasında Beymen Finansal Planlama, Bütçe ve Raporlama Müdürlüğü görevini üstlenerek Beymen, Beymen Club ve Monobrand markaların stratejik büyüme, yatırımcı ilişkileri ve finansal sorumluluğunu üstlendi. 2014-2016 yılları arasında Panço Çocuk Giyim’de CFO ünvanı ile Panço’nun yatırımcı sonrası kurumsal dönüşümüne liderlik etti. 2016 yılında Mavi’de Finans Direktörlüğüne atanarak Almanya, Hollanda, Rusya, Amerika, Kanada operasyonlarının global büyümelerinin planlamasında görev alarak, Mavi’nin halka arz sürecinin koordinasyonundan sorumlu oldu. 2018-2020 yılları arasında Yargıcı’da CFO’luk görevini üstlenerek yurt içi ve yurt dışı mağaza, bayi ve online büyüme ve yatırımcı ilişkilerini yönetti. Beymen’e katılmadan önce son üç yıl boyunca 140 ülkeye e-ihracat şampiyonu olan Modanisa’da CFO olarak görev alan Gül Acuner, markanın kurumsal dönüşümüne, operasyonel gelişimine ve yatırımcı süreçlerine liderlik yaptı.

10 Temmuz 2023 itibariyle Beymen İş Geliştirme ve Strateji Ofisi Direktörü olarak atanan Gül Acuner, Beymen’in stratejik hedeflerine ve vizyonuna hizmet edecek yeni iş fırsatlarının, gelişim süreçlerinin ve projelerin kurgulanmasına ve hayata geçirilmesine liderlik edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL