• Geri dön

  • 897 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


BEYMEN’DEN
BABALAR GÜNÜ İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

Beymen, ayrıcalıklarla dolu hediye dünyası ile babanız için benzersiz hediye seçenekleri sunuyor. Dünyaca ünlü markaların casual ve klasik tasarımlarından şık ayakkabı ve çanta modellerine, niş parfümlerden teknolojik ürünlere ve zengin aksesuar çeşitlerine uzanan sayısız Babalar Günü hediye seçeneği Beymen’lerde, beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Fonksiyonel ve rahat tasarımlarıyla özgür kombin seçenekleri sunan Beymen Collection, klasik stil sahibi babalar için Kiton, Isaia, Zegna; seçkin hazır giyim koleksiyonlarıyla Brunello Cucinelli, Tom Ford, Etro, Balmain’in de aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların 2023 Yaz koleksiyonları bu Babalar Günü’nde de babasını sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi olacak. Sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleriyle Beymen Collection, Fedelli, Corneliani, Canali ve Sandro, yazın vazgeçilmezi desenli gömlek alternatifleriyle Amiri ve Versace Babalar Günü için ideal hediye seçenekleri sunuyor.

Beymen Collection, Academia, Dolce Gabbana, Balmain, Etro, Valentino, Fedeli, Paul Smith gibi pek çok markanın Beymen’lerde ve beymen.com adresindeki marin temasından tropik çiçeklere ve art deco desenlere uzanan geniş desen ve renk seçeneklerindeki mayolar babanızın tatil stilini tamamlıyor.

Tom Ford, Alexander McQueen, Valentino Garavani, Tod's, Santoni, Ferragamo, Henderson, Bontoni, Barrett, Magnanni, aralarında yer aldığı dünya markalarının 2023 Yaz koleksiyonlarındaki ayakkabı ve çanta modelleriyle babanızı mutlu edebilirsiniz.

Etkileyici notaları ve göz alıcı şişeleriyle Beymen’lerde exclusive olarak satışa sunulan Kilian, Maison Francis Kurkdijan, Creed, Xerjoff, Byredo’nun aralarında yer aldığı dünyaca ünlü niş parfüm markalarının en yeni parfümleriyle babanızın kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz.

Beymen Çanta’nın cüzdan kemer setleri ve fonksiyonel çantaları, Grevi, Heron Preston ve Doria’nın şapkaları; Boga, Thompson, Tateossian ve Begum Khan’ın göz alıcı kol düğmeleri arasından babanızın stiline uygun hediye seçenekleri bulabilirsiniz.

Teknoloji tutkunu babalar için Lexon ve Logitech bluetooth hoparlörler, Fuji, Polaroid ve Leica fotoğraf makinaları arasından hediye seçiminizi yaparak babanızı sevindirebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL