• Geri dön

  • 221 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


BEYMEN CLUB’TAN GÜNEŞİN İZİNDE
2024 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU

Beymen Club yeni sezonda “Sun Guides City” söylemiyle güneşin rehberliğinde macera dolu bir yaşama davet ediyor.

İlkbahar/Yaz rotanızda sizlere eşlik edecek modern yorumlardan oluşan Beymen Club 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, ilhamını şehirde yazı yaşayanlar ve gittiği yere şehri de götürenlerden alıyor. Yeni koleksiyonda; şehri dolduran güneş ışıklarının renklerini taşıyan trikolar, modern polo yakalar, desenli tişört ve sweatshirt’ler yine başrolde.

Beymen Club’ın ikonik kaz logosu bu sezon da koleksiyonun kalbinde yer alıyor. Logo, zengin materyallerle işlenerek yeni kimliklere bürünüyor ve tişörtler, sweatshirt’ler, dış giyim ürünleri ve çantalarda karşımıza çıkıyor.

Beymen Club Kadın 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Şehrin enerjisinden yaz tatilinde de kopamayan Beymen Club kadınının gardırobunun olmazsa olmazlarına dönüşecek parçalardan oluşan “Sunset Serenade” teması, ilhamını günbatımı renklerinden alıyor. Triko örgüler, çizgili dokular, etnik desenler ve toprak tonlarının birleşimi, yaz gardırobuna zarafet ve rahatlık katıyor. Yaz akşamlarında giyilmek üzere tasarlanmış triko bluz ve hırkalar, şehre doğanın sakinliğini getiriyor.

Çizgiler, eskimeyen “Mariner” temasında da karşımıza çıkıyor. Sessiz lüksün vazgeçilmezlerinden marin detaylar; kırmızı, beyaz ve kobalt renklerindeki kıyafetler, denim parçalar ve altın rengi aksesuarlarla birleşerek Ege havasını şehre taşıyor.

Modern ve enerjik yaşam tarzını kutlayan “Modern Tropical” teması, canlı renkler ve tropikal desenlerle enerjik Beymen Club kadınına hitap ediyor. Keten parçaların ağırlıkta olduğu temada rahat kesimler, temiz görünümler, rahat formlar öne çıkıyor.

“Summer Glow” seçkisi ise sade ve sofistike tasarımlar seven kadınların vazgeçilmezi olacak. Hafif dokulu, işlemeli beyazlar ve canlı blok renklerin hakim olduğu tema, hem şehirdeki yoğun günlere hem de sakin yaz akşamlarına uyum sağlıyor.

Beymen Club Erkek 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Beymen Club erkeğinin güçlü tarzı, yeni koleksiyondaki parçalara da yansıyor. Pilili pantolonlar, jakarlı trikolar gibi klasik tasarımlar, “Sophistication Saga” teması altında deri ceketler, modern polo yakalar ve overshirt pantolon takımlarını bir araya getiriyor.

Sophistication Saga’nın haki, siyah, gri ve parlak sarı tonları, “Elegance Beyond Blue” seçkisinde yerini serin mavi tonları, derin lacivert ve sıcak camel’a bırakıyor. Beymen Club’ın ikonik kaz logosu bu temanın parçalarında sık sık karşımıza çıkıyor. Örme sweatshirt takımlar ve rahat ceketler, bu seçkinin en çok öne çıkan parçaları.

Klasik marin dokunuşları canlandıran “Modern Mariner” temasında derin lacivert, zarif nar çiçeği ve saf beyaz tonlarındaki tasarımlar, modası hiç geçmeyen bu tarzın öncüleri. Kısa kollu trikolar, keten gömlek-şort takımları ve desenli mayolar, yaza estetik katıyor.

Sıcak günbatımı teması, erkek koleksiyonundaki “Sunset Serenade” seçkisine ilham kaynağı oluyor. Keten gömlek-şort takımları, hafif triko tişörtlerle buluşuyor. Turuncu, kayısı, çağla ve kiremit renkleri, yazın sonsuzluğunu çağrıştırıyor.

Beymen Club’ın çanta, ayakkabı ve aksesuar seçkisi de koleksiyondaki her parçaya yaz maceralarında eşlik ediyor. Hasır plaj çantaları, çapraz deri çantalar, renkli deri sandaletler, şehirden plaja taşan yaz keyfini ikiye katlıyor. Altın rengi aksesuarlar ise kombinlerinize Riviera havası katıyor.

Beymen Club’ın güneşin izinden gidenler için hazırladığı yeni koleksiyonunu Beymen Club mağazalarında ve Beymenclub.com adresinde bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL