• Geri dön

  • 1.936 Görüntülenme

  • 208 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Türkiye’de ve dünyada lüks perakende sektörünün öncülerinden olan Beymen, yeni nesil Türk tasarımcıları desteklemeye devam ediyor. www.beymen.com’da açılan Beymen New Gen Turkish Designers Pop-Up, dokuz Türk markasının 2020 Sonbahar Kış kadın ve erkek koleksiyonlarından özel bir seçki sunuyor.

9-30 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan Beymen New Gen Turkish Designers Pop-Up, Bassigue, Cult of Cuddle, Diablo34, For Fun, Freedom Of Space, LOL, Ma Primi Giovani, Naia Istanbul ve New Arrivals’ın çok özel tasarımlarını modaseverlerle buluşturuyor. Ayrıca koleksiyonları daha geniş kitlelerle buluşturmak için Beymen Instagram hesabı ve markaların kendi hesapları üzerinden özel yönlendirmeli içerikler de yapılıyor.

Beymen New Gen Turkish Designers Pop-Up’ta; koleksiyonları ile sınırları Türkiye’yi aşarak New York, Londra gibi dünya kentlerine ulaşan Aslı Acar ve Gamze Keklik’in kurduğu Bassigue ve Cihan Kurtoğlu’nun tasarımlara deneysel bir bakış açısı katan markası For Fun’ın kadın ve erkek koleksiyonları sevenleri ile buluşuyor.

Zeynep Aslan, Merve Aslan ve Beliz Mercan tarafından kurulan ve cool tasarımlarıyla beğenilen LOL; 70’lerin çiçek çocuklarını günümüze taşıyan Gizem Sever ve Ceren Usta’nın imzasını taşıyan Naia İstanbul, İlkyaz Özel ve Mustafa Oral Ünlü’nün cesur, feminen ve zamansız parçalarıyla dikkat çeken markası New Arrivals en yeni kadın koleksiyonlarını Beymen New Gen Turkish Designers Pop-Up’ta sergiliyor.

Ayrıca Hakan Urfalıoğlu’nun New York’ta doğup, İstanbul’da gelişen sokak modası markası Cut of Cuddle, Dilan Gerede’nin tabuları yıkan markası Diablo 34, Alper Uzal’ın sokak kültüründen doğan genç, dinamik markası Fredom of Space ve dinamik tasarımlarıyla dünyanın pek çok ülkesine ulaşan Defne Yiğit imzalı Ma Primi Giovani de erkek tasarımlarıyla Beymen New Gen Turkish Designers Pop-Up’ta yerini alıyor.

Yeni nesil Türk tasarımcıları desteklemek ve birbirinden trend tasarımları gardırobunuza eklemek için 9-30 Kasım Kasım tarihleri arasında www.beymen.com adresindeki Beymen New Gen Turkish Designers Pop-Up’ı ziyaret etmeyi unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL