• Geri dön

  • 1.409 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: BEYMEN HOME YILBAŞI

YILBAŞI ALIŞVERİŞLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ
BEYMEN HOME

Dünyaca ünlü moda ve dekorasyon markalarının en yeni tasarımlarıyla yaşam alanlarına sofistike dokunuşlar katan Beymen Home, sofra aksesuarlarından mumlara, ofis ürünlerinden ev tekstil ürünlerine uzanan göz alıcı hediye alternatifleriyle yılbaşı alışverişlerinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Michael Aram ve Vista Alegre Atlantis’in sofra aksesuarları, Diptyque, Dolce & Gabbana, Ladenac ve Urart’ın mumları, Fornasetti’nin ikonik portrelerle bezeli dekoratif objeleri, Jonathan Adler’in art deco porselen tasarımları, Table & Sofa ve Ayşe Wilson’un Beymen için tasarladığı renkli yastıkların da aralarında yer aldığı farklı fiyat aralıklarındaki Beymen Home ürünleri arasından sevdiklerinizi mutlu edecek yılbaşı hediyelerinizi seçebilirsiniz.

2022’ye tatlı bir başlangıç yapmak için Beymen Çikolata çeşitleri ya da Beymen Badem Ezmesi & Türk Kahvesi seti ve Beymen Kolonya & Lokum setleri arasından hediye seçimizi yapabilirsiniz.

Yılbaşı hediyeleriniz için Beymen Hediye Danışmanları'ndan yardım alabilir, ayrıca Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile hediyelerinizi Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

Unutulmaz yılbaşı hediye alternatifleri için Beymen Home’u ve www.beymen.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL