• Geri dön

  • 1.916 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: BEYMEN YILBAŞI

Yılbaşı Hediyeleriniz İçin

BEYMEN’İN AYRICALIKLARLA DOLU

HEDİYE DÜNYASI SİZLERİ BEKLİYOR

2022’ye mükemmel bir başlangıç yapmak, sevdiklerinizin yaşamına dokunacak, onlara yeni yılın büyüsünü yaşatacak en özel hediye seçenekleri için Beymen’in ayrıcalıklı dolu hediye dünyasına davetlisiniz.

Yılın en heyecan dolu dönemi yaklaşırken göz alıcı ayakkabı ve çantalardan aksesuarlara, rengarenk berelerden niş parfümlere, özel hediye setlerinden ev ürünlerine dünyaca ünlü markaların 2021-2022 Sonbahar Kış koleksiyonundaki sayısız hediye seçenekleri BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Yılbaşı hediyelerinizi seçerken dilerseniz BEYMEN Hediye Danışmanları'ndan yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmeti ile hediyelerinizi Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

Kadınlara Özel Hediye Alternatifleri:

Ayakkabı ve Çanta Tutkunları İçin:


Feminen modelleriyle Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik, gösterişli stilettolarıyla Jimmy Choo ve Amina Muaddi, gözalıcı tasarımları Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti en özel yeni yıl hediye alternatifleri arasında ilk sırada geliyor. Ayrıca Dsquared2, Chloe, Etro, Tod’s, Stella McCartney, Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının sneaker’larına da göz atmayı unutmayın.

Çanta tutkunları için; Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Bottega Veneta, Balmain, Dolce &Gabbana ve Valentino Garavani’nin ikonik çantaları, yalın ve minimal tasarımları BEYMEN Çanta farklı renk ve model alternatifleri BEYMEN’lerde ve www.beymen.comadresinde sizleri bekliyor.

Aksesuar Sevenler İçin:

Aida Bergsen, Peracas, Kısmet by Milka, Begum Khan, Melis Göral, Bee Goddess ve Ninon’un şık ve zarif tasarımları ya da Catarzi ve Helene Berman London’ın şapka ve yün bereleri arasından hediye seçiminizi yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Erkeklere Özel Hediye Alternatifleri:

Stil Sahibi Erkekler İçin:

Etro, Missoni, Brunello Cucinelli, Isaia, Kiton, Lardini’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni erkek koleksiyonları BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.

Aksesuar Tutkunları İçin:

Babette Wasserman, Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Etro, Bottega Veneta, Saint Laurent, Paul Smith’in deri cüzdanları, Tod's, Santoni, Henderson’un ayakkabı ve çantaları arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz. Ayrıca BEYMEN Çanta’nın organizer’dan seyahat çantasına ve laptop çantalarına uzanan farklı seçenekleri ile sevdiklerinizin yılbaşı coşkusuna ortak olabilirsiniz.

Konfordan Vazgeçemeyenler İçin:

Her zaman rahatlığa önem veren erkekler için Kenzo, All Saints, PS Paul Smith ve Boy London’ın renkli sweatshirt ve trikoları, Dsquared2, Lanvin, Balenciaga, Givenchy ve Premiata’nın sneaker’ları, Eastpak’ın yenilikçi sırt çantaları, Kenzo ve Nea Era’nın kasketleri BEYMEN yılbaşı hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Kişisel Bir Hediye: Niş Parfüm

Sevdikleriniz için kişisel bir hediye arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şık şişeleriyle BEYMEN’lerde exclusive olarak satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Niş parfüm dünyasının en ünlü markaları Creed, Amouage, Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly ve Memo Paris’in en yeni kokuları ile sevdiklerinizin başını döndürebilirsiniz.

Stil Sahibi Çocuklar İçin

Renkli ikonları eğlenceli bir tonla çocuk tasarımlarına taşıyan Dolce& Gabbana’nın tasarımları, Kenzo’nun logolu sweatshirt ve eşofman takımları arasından yapacağınız hediye seçenekleriyle yeniyılda çocukların kombinlerine şıklık katabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en çok sevilen oyuncak markalarından Our Generation bebekler ve Pixio manyetik bloklarının aralarında yer aldığı eğlenceli ve eğitici hediyeler BEYMEN’lerde ve beymen.com’da sizleri bekliyor.

Yıla Tatlı Bir Başlangıç İçin

Sevdiklerinizin 2022’ye tatlı bir başlangıç yapması için çikolatalı portakal dilimlerinden madlene ve el yapımı spesiyal dolgulu çikolatalara farklı gramaj seçeneklerindeki BEYMEN Çikolata çeşitleri ya da ve gözalıcı sunumlarıyla BEYMEN Kolonya & Lokum ve BEYMEN Türk Kahvesi setleri arasından hediye seçimizi yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL