• Geri dön

  • 1.826 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


BEYMEN’DEN
BABALAR GÜNÜ İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

BEYMEN, tüm özel gün alışverişlerinde olduğu gibi bu Babalar Günü’nde de farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki seçenekleriyle hediye alışverişlerinin ayrıcalıklı adresi olmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü markaların casual ve klasik tasarımlarından şık ayakkabı ve çanta modellerine, niş parfümlerden teknolojik ürünlere ve zengin aksesuar çeşitlerine uzanan sayısız hediye seçeneği Beymen’lerde, beymen.com adresinde ve Beymen aplikasyonununda sizleri bekliyor.

Stiline Önem Veren Babalar İçin:

BEYMEN, dünyaca ünlü markaların en gözde hazır giyim koleksiyonları ile bu Babalar Günü’nde de babasını sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi olacak. Fonksiyonel ve rahat tasarımlarıyla modern erkekler için özgür kombin seçenekleri sunan BEYMEN Collection, klasik stil sahibi babalar için Kiton, Isaia, Zegna; seçkin hazır giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain, Tom Ford, Neil Barrett’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların 2022 Yaz koleksiyonları sayısız hediye seçenekleri ile BEYMEN’de sizleri bekliyor.

Rahatlıktan Vazgeçmeyen Babalar İçin:

Sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleri ile Isaia, BEYMEN Collection, Corneliani, Canali, Zegna ve Sandro, sezonun vazgeçilmezi desenli gömlekler için Amiri, Etro, Versace, Valentino ve Saint Laurent rahatlıktan vazgeçmeyen babalar için ideal hediye seçenekleri ile BEYMEN’lerde…

BEYMEN Collection, Academia, Dolce Gabbana, Balmain, Dsquared2, Etro, Off White, Valentino, Fedeli, Paul Smith gibi pek çok markanın BEYMEN’lerde ve beymen.com adresindeki marin temasından tropik çiçeklere, geometrik art deco desenlerden egzotik tasarımlara uzanan geniş renk ve desen seçeneklerindeki mayo seçenekleri ile babanızın tatil stilini tamamlayabilirsiniz.

Ayakkabı ve Çanta Tutkunu Babalar İçin:

Henderson, Bontoni, Barrett, Magnanni, Tod's, Santoni, Alexander McQueen, Balmain, Valentino Garavani, Tom Ford, Salvatore Ferragamo’nun aralarında yer aldığı dünya markalarının BEYMEN’lerdeki 2022 Yaz koleksiyonlarında yer alan şık ayakkabı ve çanta modelleri arasından hediye seçiminizi yaparak babanızın şıklığını tamamlayabilirsiniz.

Parfüm Seven Babalar İçin:

Etkileyici notaları ve göz alıcı şişeleriyle BEYMEN’lerde exclusive olarak satışa sunulan Creed, Memo, Byredo, Parfums De Marly’in aralarında yer aldığı dünyaca ünlü niş parfüm markalarının en yeni parfümleri ile babanıza babanızın kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz.

Aksesuar Tutkunu Babalar İçin:

Aksesuar seven babalar için BEYMEN Çanta’nın cüzdan kemer setleri ve fonksiyonel çantaları, Grevi ve Doria’nın şapkaları; Dsquared2, New Era, Academia, Balmain ve Valentino’nun logolu kasketleri; Boga, Thompson, Tateossian, Babette Wasserman ve Begum Khan’ın göz alıcı kol düğmeleri, Boga ve Tateossian’nın deri, gümüş ve doğal taş bileklikleri ile arasından Babalar Günü hediyenizi seçebilirsiniz.

Teknoloji Tutkunu Babalar İçin:

Çağın yüksek teknolojisini üstün tasarımlarla buluşturan Lexon ve Ultimate Ears bluetooth hoparlörler, Fuji, Polaroid ve Leica fotoğraf makinaları, Lexon şarj üniteleri arasından hediye seçiminizi yaparak babanızı sevindirebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL