• Geri dön

  • 1.894 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Sıra dışı, keskin tasarımları ve asi ruhuyla da tüm dikkatleri üzerine çeken Dime Tribe koleksiyonları, şimdi de İstanbul’da iki Beymen mağazasında satışa sunuluyor. Dime Tribe, İstinyepark Beymen’de kadın, Zorlu Beymen’de ise erkeklere özel ürünlerle mücevher severlerle buluşuyor.

Hem kadın hem de erkek mücevher tasarımları alanında birbirinden farklı ve özgün tasarıma sahip Dime Tribe, online satıştan sonra şimdi de İstanbul Zorlu ve İstinyepark Beymen mağazalarındaki yerini alarak mücevher severlerle buluşuyor. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe, piercingden kol düğmesine birçok dikkat çekici ve özgün tasarımın buluştuğu Dime Tribe sıra dışı, keskin tasarımları ve asi ruhuyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Farklı, sofistike, özgün detaylara sahip koleksiyonlarla öne çıktığı ve keskin tasarımların ön planda tutulduğu Dime Tribe koleksiyonda; tasarımlarda kullanılan siyah ve rose renkler ile taşlar dikkat çekiyor.

Sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Dime Tribe’ın ilk koleksiyonunda 250 farklı ürün bulunuyor. Koleksiyonun yüzde 75’i kadınlara özel tasarımlardan oluşurken yüzde 25’i ise erkeklere özel tasarım ve ürünlerden oluşuyor. Dime Tribe kadın ürünleri İstinyepark Beymen’de, erkek ürünleri ise Zorlu Beymen’de takı severlerin beğenisine sunularak satışı başladı. Ürünlerin satışı ayrıca dimetribeshop.com ve beymen.com internet sitelerinden de yapılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL