• Geri dön

  • 718 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Beymen Club’ın yaratıcılığın ve merak uyandıran keşiflerin peşine düştüğü proje serisi Fine Arts Club, sanatı ve ilham veren yetenekli tasarımcıları desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Mamut Art Project, Beymen Club sponsorluğunda Mamut Limited ile Yapı Kredi bomontiada’da sanatseverlerle buluşuyor.

Sanatçıların edisyonlu ve özel üretilmiş seri çalışmalarını içeren çevrim içi proje Mamut Limited’in ilk etkinliği kapsamında gerçekleşecek sergide, Beymen Club’ın ikonik kaz logosunu, Fine Arts Club çalışmaları dahilinde yorumlayan Ece Haskan, Merve Atılgan ve Merve Yiğit’in ilgili eserleri de yer alacak.

Mamut Art Project’in ilk fiziksel etkinliği olan Mamut Limited Vol.1 Pop-up Sergisi kapsamında 16 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da sergilenecek.

Mamut Art Project Hakkında

Güncel sanatta yılın umut vadeden sanatçıları için benzersiz bir keşif alanı olmayı başaran Mamut Art Project, sanat kariyerinin başında olan bağımsız yeteneklerin çalışmalarını koleksiyonerler, küratörler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturuyor.

Ulaşılabilir sanat alternatifi olarak yola çıkan ve her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen Mamut Art Project, farklı alanlarda uzman isimlerden oluşan ve her yıl değişen jüri üyeleri tarafından başvurular arasından seçilen sanatçılara, kendi idareleri ile yürütebilecekleri, disiplinlerarası bir paylaşım ve sergileme imkanı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL