• Geri dön

  • 1.907 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme



BEYMEN CLUB’DAN AŞK DOLU HEDİYELER...

Beymen Club, keşfetme ruhundan hareketle bu kez Sevgililer Günü’nde aşk dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Benzersiz ve birbirinden özel hediye seçenekleri ile Sevgililer Günü coşkunuza ortak olacak Beymen Club kadın ve erkek koleksiyonlarını keşfetmeye hazır mısınız?

Cesur renkleri, konforlu ve güncel tasarımları, dinamik form ve kalıplarıyla Beymen Club kadınının enerjisini yansıtan 2021 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu’ndaki puff montlardan desenli trikolara, ışıltılı bomber ceketlerden tül eteklere, nakış detaylı sweatshirtlerden doğa dostu denimlere uzanan hediye seçenekleriyle sevgilinizin kalbini yeniden fethedebilirsiniz.

Farklı doku ve renkleriyle casual giyime yeni bir yorum katan Beymen Club 2021 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu’nun jakarlı trikoları, nakış ve baskılarla zenginleşen gömlekleri, mikro detaylı sweatshirtleri, çift taraflı ceketleri, konforlu eşofman takımları, jogger pantolonları ve dış giyim alternatifleri arasından Sevgililer Günü hediyenizi seçebilirsiniz.

Sevgililer Günü alışverişiniz için aşk dolu yüzlerce hediye seçeneği Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL