• Geri dön

  • 295 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen, 14 Şubat 2024 Sevgililer Günü için yaratıcı fotoğraf sanatçısı Ekin Özbiçer ile aşkın sonsuzluğunu kutladığı etkileyici bir iletişim kampanyası hayata geçirdi. Beymen’in, “Love You, to the Moon and Back” sloganıyla yola çıktığı Sevgililer Günü kampanyası kapsamında Ekin Özbiçer AI (artificial intelligence - yapay zeka) teknolojisiyle, gerçeküstü bir dünya yaklaşımıyla kampanya görselleri üretti. Beymen, Ekin Özbiçer ile hayata geçirdiği “Love You, to the Moon and Back” kampanyasıyla aşkın sonsuzluğunu kutluyor ve 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle Beymen’in güçlü dünyasını yaratıcı bir boyuta taşıyor.

Uzun yıllardır dünyanın önde gelen yayınlarıyla çalışmalar yapan yaratıcı fotoğraf sanatçısı Ekin Özbiçer, Beymen için gerçeküstü bir dünya yaratmaya çalıştığını anlatırken şöyle devam ediyor: “Yaklaşık yirmi yıldır hem kendi sanatsal projelerim için hem de profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyorum. Son iki senedir de yapay zeka araçlarını, zihnimde canlandırdıklarımı görsellere dönüştürmek ve bunlar üzerinden yeni seriler yapmak için kullanıyorum. Yapay zekanın hayatımıza girmesini, aynı Beymen’in Sevgililer Günü projesinde ulaştığımız gerçeküstü dünya gibi, hayal ettiğimiz ve alışkın olduğumuz metotlarla üretebileceklerimizin ötesinde, başka görsel evrenlerin kapılarını bize açma potansiyeli olması açısından çok etkileyici buluyorum.”

“Love You to the Moon and Back” kampanyası, Beymen mağazalarındaki dijital ekranlarda ve satın alma noktalarında misafirlerle, Beymen sosyal medya hesaplarında takipçilerle buluşacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL