• Geri dön

  • 991 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Tory Burch, Beymen’e özel tasarlanan T Monogram Pop-Up ile Beymen Zorlu Center’da modaseverleri ağırlıyor. Yaz seyahatleri için ideal Tory Burch ürünlerinden oluşan bir seçkinin sergilendiği T Monogram Pop-Up, 17 Haziran’a kadar arasında Beymen Zorlu Center’da modaseverlerle buluşuyor.

Özel olarak tasarlanan pop-up alanında sezonun en çok satan T Monogram model ve renk seçeneklerinin de aralarında yer aldığı; çanta, ayakkabı ve aksesuar çeşitlerinin yanı sıra soyut bir labirenti andıran şişme T Monogram heykeller de sergileniyor. Alanın zeminindeki çapraz çizgili boncuk deseni, geleneksel kapitone işçiliğinden ve markanın ikonik çift T logosundan ilham alan T Monogram jakarlı kumaşının üzerindeki klasik tasarım motifinden esinleniyor. T Monogram Pop-Up’ları ziyaret eden modaseverler, Tory Burch’ün inovatif bitki bazlı deriden ürettiği yeni Ella Bio ve şık Lee Radziwill Cat Eye çantanın yanı sıra markanın babet, sandalet, spor ayakkabı ve terlik modellerini de yakından inceleme fırsatı bulacak.

Ünlü modacı Tory Burch, 2004 yılında kendi adını taşıyan markasını lanse ettiğinde grafik tasarım bir logo yarattı: Fas mimarisinin geometrisinden ve David Hicks'in iç mekân tasarımlarından ilham alan logoda, klasik bir çentikli T harfi ve bu harfin aynadaki yansıması bir daire içine yerleştirilmişti. Geleneksel jakarlı kumaştan ve birinci sınıf deriden titizlikle üretilen Tory Burch T Monogram ailesi ise 2021 yılı başlarında tanıtıldı.Mükemmel stilin artizan cazibesi ve zamansızlığını yansıtan koleksiyon kısa sürede büyük bir başarı yakaladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL