• Geri dön

  • 726 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


”Beymen Promise” kapsamında sürdürülebilir buluşmalara ev sahipliği yapan Beymen, ”Sustainable Travel Talk” etkinliğinde lüks seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu’nu ağırladı.

Beymen’in, "Dünyaya Sözümüz Var” diyerek hayata geçirdiği sürdürülebilirlik yol haritası, sürdürülebilir seyahat yaklaşımını daha geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyor. Sürdürülebilir seyahat, çevresel, sosyal ve ekonomik etkileri minimize ederek seyahat etmeyi amaçlayan bir yaklaşımı ifade ediyor. Bu tür seyahat, doğal kaynakların korunmasını, yerel toplulukların desteklenmesini ve kültürel mirasın korunmasını hedefliyor.

Bu kapsamda lüks seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu ile “Sustainable Travel Talk” etkinliğinde bir araya gelen Beymen, katılımcılar ile sürdürülebilir seyahat konusunda keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Avcıoğlu, konuklara turizmin olumsuz etkilerini en aza indirmeyi ve hem gezginler hem de yerel topluluklar için uzun vadeli faydalar sağlamanın inceliklerini aktardı.

Sürdürülebilir Seyahat nedir?

Sürdürülebilir seyahat, belli başlı prensiplere dayanıyor. Çevresel etkilerin azaltılması, sosyal ve kültürel farkındalık, ekonomik sürdürülebilirlik, topluluk katılımı, çevre dostu ulaşım ve doğal kaynakların korunması gibi temel prensipleri içeren sürdürülebilir seyahat, doğal çevreye zarar vermeden seyahat etmeyi, yerel kültürleri saygıyla karşılamayı, yerel ekonomilere katkıda bulunmayı ve toplulukların ihtiyaçlarını gözetmeyi amaçlıyor.

ÖZLEM AVCIOĞLU Hakkında: İstanbul’da doğan, İstanbul Alman Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü tamamlayan Özlem Avcıoğlu, 15 yıl üst düzey yönetici olarak Leo Burnett, Ogilvy gibi uluslararası reklam ajanslarında çalıştı. Aynı zamanda Galatasaray Üniversitesi’nde reklamcılık dersleri verdi. Çocukluğundan beri seyahat etmenin hep bir tutku olduğunu belirten Avcıoğlu, dünyanın 80’den fazla ülkesine yaptığı seyahat deneyimlerini seyahat sitesi travelmodus.com, sosyal medya, çeşitli dergi ve gazetelerde paylaşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL