• Geri dön

  • 735 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: https://we.tl/t-MyAGBIKGiQ

BEYMEN
OKULA DÖNÜŞ HEYECANINA ORTAK OLUYOR…

Arkadaş gruplarının yeniden buluşması ve okul koridorların neşeli kahkalarla çınlaması için geri sayım başladı.

İlk zilin çalmasına sayılı günler kala Beymen, okul alışverişini son güne bırakmak istemeyenler için; giyimden ayakkabıya, çantadan kırtasiyeye, teknolojik ürünlerden çalışma odası mobilyalarına uzanan hayatın her alanına dokunan ayrıcalıklı ve geniş seçkisiyle yüzlerce seçenek sunuyor.

Beymen, okula dönüşün unutulmaz buluşmalarına stil sahibi tasarımlarla eşlik ediyor. Kenzo, Chloe, Off-White, Marc Jacobs, Loewe, Isabel Marant, Valentino ve Dsquared2’nin aralarında yer aldığı modaevlerinin tişörtleri ve sweatshirtlerinden, kolej ceketlerine, eşofman takımlarından denim pantolonlara uzanan tasarımlar maksimum konfor ve şıklık sunuyor. Dünya markalarının en yeni sneakerları, Eastpak’in renkli ve fonksiyonel çantaları, Ami ve Polo Ralph Lauren’in şapka modelleri kombinasyonlara stil sahibi dokunuşlar yapıyor.

Ayrıca dizüstü bilgisayarlar, bluetooth kulaklıklar, tabletler ve mouse’lar da Beymen’in okul hayatını kolaylaştıran teknoloji seçkisinde yer alıyor. En son teknoloji ürünlerden kırtasiye çeşitlerine, ergonomik çalışma masası ve sandalyelere uzanan hayatın her alanına hitap eden benzersiz yaşam ürünleri Beymen.com’da ve Beymen’lerde sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL