• Geri dön

  • 1.455 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller ve Tanıtım Filmi İçin: https://we.tl/t-tq83u9Imk4

BEYMEN CLUB YENİ SEZONDA DA
ECZACIBAŞI DYNAVIT KADIN VOLEYBOL TAKIMI’NIN STİL SPONSORU

2021 sezonundan bu yana Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın stil sponsoru olan Beymen Club, iş birliğinin 2023 yılında da devam edeceğini yayınladığı tanıtım filmiyle duyurdu.

Son iki sezondur Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın stil sponsorluğunu üstlenen Beymen Club, yeni sezon filminde “Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek.” söylemiyle spora olan desteğinin güçlenerek devam edeceğinin altını çizdi.

Alışılmışın dışında bir yaklaşım çerçevesinde şekillenen tanıtım filminde takım kaptanları Tijana Boskovic ve Simge Aköz ile birlikte Eczacıbaşı Dynavit’in tüm oyuncuları yer alıyor. “Bu takımda herkesin bir stili var” iç görüsünden yola çıkarak hayata geçirilen filmde oyuncuların stilleri kişiliklerinin bir metaforu olarak karşımıza çıkıyor. Taraftarlardan tam not alan filmde, Eczacıbaşı Dynavit’in başarılı smaçörü Hande Baladın’ın stili: “İnandığı yoldan vazgeçmemek” olurken, takım kaptanı Simge Aköz’ün stili ise: “Kendisiyle özdeşleşen ve taraftara yansıyan enerjisi” oldu. Hırslı oyunu ve vazgeçmeyen yapısıyla takıma enerji veren Elif Şahin’in stili ise: “Rakibe korku veren gözü pek duruşu”, genç pasör Dilay Özdemir’in stili: “Hep daha fazlasını istemek”, filmin sonunda takımın stili ise: “ Sonuna Kadar mücadele etmek” olarak yer alıyor.

“Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek” diyerek yeni sezonda da iş birliğine Stil Sponsoru olarak devam eden Beymen Club, Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarladığı özgün ve modern dokunuşlar taşıyan koleksiyonu ile her zaman takımla birlikte olmaya devam edecek.

BEYMEN CLUB ECZACIBAŞI STİL SPONSORLUĞU KAMPANYASI REKLAM KÜNYESİ

Reklamveren: Beymen Club Eczacıbaşı Sponsorluk İletişimi

Elif Göktaş, Dilek Billor Yılmaz, Lebriz Yıldırım, Gizem Yenibayrak

Reklam Ajansı: TBWA\İstanbul

CCO: İlkay Gürpınar

Kreatif Grup Head: Önder Dündar, Cantekin Güngör

Kreatif Ekip: Özgecan Yalçınoğlu, Eren Altunis

CSO: Toygun Yılmazer

Stratejik Planlama Direktörü: Berkay Baser

Stratejik Planlamacı: Buket Köse, Ilgın Akın

Genel Müdür Yardımcısı: Ela Bilgisel

Müşteri Süpervizörü: Tuğçe Demirbaş

Müşteri Temsilcisi: Naz Güven

Optimization Director: Neslihan Gücüm

Optimization Producer: Gözde Bilir

Ajans Prodüktörü: Derya Soyman

Prodüksiyon: Ge Media

Yönetmen: Can Özen

Fotoğraf: Mustafa Çetin

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL