• Geri dön

  • 664 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Türk voleyboluna kazandırdığı sporcularla modern Türk kadınının önde gelen temsilcilerinden olan Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün stil sponsoru 2023-2024 sezonunda da Beymen Club oldu.

Geçmişten günümüze kurulduğu günden bu yana mücadele ettiği tüm kulvarlarda en üst seviyeyi hedefleyen Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün sezon öncesi basın toplantısı gerçekleşti. Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları, teknik kadro ve kulüp çalışanları basın toplantısında Beymen Club’ın modern ve yenilikçi tasarımları ile ilgi odağı oldu.

Eczacıbaşı Dynavit ve Beymen Club iş birliği ile 2020 yılında başlayan “Stil Yolculuğu” yeni sezonda da devam ediyor. Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarlanan, Beymen Club’ın özgün ve modern tasarım dili ile kadın sporculara stil ilhamı veren koleksiyon, ‘Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek’’ mesajının altını çiziyor.

Kadına ve kadın voleyboluna vermiş olduğu destekleri her geçen gün arttıran

Beymen Club, Eczacıbaşı Dynavit’le olan iş birliğinin devam edeceği mesajını yeni sezon için hazırladığı yeni koleksiyon ile bir kez daha vurguluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL