• Geri dön

  • 491 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Yılın en heyecanlı, en ışıltılı zamanı geldi! Yılbaşının sihirli dokunuşuyla renklenen, yeni yıl dilek ve hayallerinin hepimizi sardığı bugünlerde Beymen Club, “New Year’s Magic” konseptiyle bu coşkuya ortak oluyor. Sevdiklerinizin hayatına renk ve ışıltı katacak en özel yılbaşı hediyeleri Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com ‘da sizleri bekliyor.

Yenilikçi ve modern Beymen Club kadının enerjisini yansıtan Beymen Club 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, yılbaşı kombinlerine ve yeniyıl hediye alışverişlerine ilham veriyor. Sezonun öne çıkan parçaları arasındaki midi boy etekler ve modern formlarla yorumlanan tüvit takımlar yılbaşı davetleri için zarif silüetler sunuyor. Parlak taşlar ve metal düğmelerle bezeli tasarımlar, yılbaşının göz alıcı ışıltısını stilinize taşıyor. Jakarlı yün hırkalardan kaz nakışlı kazaklara, renkli peluş kabanlardan şık ayakkabı ve çantalara, ipek eşarplar ve atkılardan zarif aksesuarlara uzanan hediye alternatifleri yılbaşı alışverişlerinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Modern kesimler, teknik kumaşlar ve şık detaylar ise, yeni yılda da Beymen Club erkeğinin görünümüne eşlik ediyor. Markanın ikonik gömlek ve polo t-shirtleri, güçlü bir stilin sunan deri ceketleri ve kapitone dış gömlekleri, farklı renk ve modellerdeki çanta, ayakkabı ve aksesuar seçenekleri arasından yılbaşı hediyenizi seçebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL