• Geri dön

  • 685 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


AMIRI, yeni pop up butiğini Beymen Zorlu Center'da açtı.

Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Mike Amiri ve ekibi tarafından tasarlanan pop up, AMIRI dünyasını dünyanın dört bir yanındaki yeni topluluklara taşıma fırsatları sunan, modüler ve taşınabilir formatta hazırlanmış yenilikçi bir tasarım ve konsepti benimsiyor. Pop Up’ta AMIRI'nin 2023 Pre Sonbahar giyim ve aksesuar koleksiyonundan seçilmiş özel bir seçki moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Minimalist, heykelsi bir form olarak tasarlanan pop-up, çelik kaplamayla çevrelenmiş dikdörtgen kesik detaylara sahip beyaz meşe ağacından yapılmıştır. Heykelsi tasarımın konumu ve şekli, açıklık ve kapsayıcılık ruhuna ilham verirken, doğal ve el yapımı malzemeleri özenli bir yapıyla öne çıkıyor. Moda, sanat ve tasarımın kesiştiği noktada yer alan tasarım, AMIRI'nin çağdaş zanaatının özünü kucaklıyor ve markanın imzalarını benimsiyor: halı kaplı dama tahtası mekanın zeminini süslüyor.

AMIRI 2023 Pre Sonbahar Koleksiyonu’nu Beymen’lerde, beymen.com adresinde ve 11 Eylül- 8 Ekim tarihleri arası AMIRI Beymen Zorlu Center Pop-Up butikte keşfedebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL