• Geri dön

  • 1.058 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Beymen Club, Anneler Günü’ne özel “Seninle Çiçekler Açar, Sevginle Çiçekler Açar” kampanyası ile 2023 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’ndan yapacağınız iki ve üzeri ürün alışverişlerde %20 indirim fırsatı sunuyor.

Beymen Club’ın Akdeniz ruhunu modern şekilde yansıtan Beymen Club Kadın 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda iç dünyalarını stilleriyle dışa vuran, tarzlarıyla ilham kaynaklarımız olan anneler için her okazyona uygun hediye seçenekleri yer alıyor.

Beymen Club Kadın 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nun volan detaylı elbiseleri, etnik ve geometrik desenli tasarımları, mavi, kırmızı ve beyaz tonlardaki romantik silüetleri, renkli leopar desenli elbiseleri arasından Anneler Günü hediye seçiminizi yapabilirsiniz. Koleksiyondaki işleme detaylı denim ve trikolar, tropikal desenli gömlek ve elbiseler, şort takımlar, kargo pantolonlar, lila ve pastel tonlardaki tshirt ve sweatshirt’ler de ideal Anneler Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Aksesuar grubundaki şık çantalar, konforlu sneaker’lar, sezonun vazgeçilmezi sandaletler ve zarif takılar ise annenizin kombinlerine şıklık katıyor.

Beymen Club’ın iki ve üzeri alışverişlerde %20 indirim fırsatı sunan Anneler Günü kampanyasından yararlanmak için Beymen Club’a ve www.beymenclub.com adresine uğramayı unutmayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL