• Geri dön

  • 617 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en büyük moda mağazası Beymen Zorlu Center, giyimden ayakkabıya, aksesuardan oyuncağa çocukların tüm ihtiyaçları için yüzlerce seçenek sunan Beymen Kids alanını yeniledi.

Beymen Zorlu Center Boğaz Katı’nda 140 metrekareye ulaşan Beymen Kids, artan marka-ürün seçkisiyle de ziyaretçilerine daha fazla alternatif ve daha iyi bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Çocukların eğlenceli ve renkli dünyasından ilham alarak yenilenen dekorasyonda, nötr renkler ve el yapımı sarı seramik detayları öne çıkıyor. Beymen Zorlu Center genelindeki marka odaklı sergileme anlayışı, Kids alanına da taşınıyor. Ürünler cinsiyet veya yaş grubuna göre sınıflandırma yapılmadan her markanın kendi özel duvarı ve ön bankosunda sergileniyor. Hazırlanan özel bir duvarla da ayakkabı kategorisine dikkat çekiliyor.

Brunello Cucinelli, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Kenzo, Moschino, MSGM, Stella McCartney, Versace, Yves Salomon, Canada Goose’un aralarında yer aldığı dünyaca ünlü moda markalarının en yeni çocuk koleksiyonları aynı çatı altında buluşturan Beymen Kids, geniş ürün seçkisi ile eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL