• Geri dön

  • 1.495 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: Beymen Club Yılbaşı

YENİ YILDA EN GÜZEL HATIRALARINIZA

EŞLİK EDECEK HEDİYELER

BEYMEN CLUB’DA

Yeni umutlara, yeni heyecanlara, yeni başlangıçlara doğru yola çıktığımız yeni yılda, sizin ve sevdiklerinizin en güzel anlarında yanında olacak hediyeler, Beymen Club’da.

Sokak sanatının renkli dünyasından ve yaratıcılığından ilham alan yalın, eğlenceli ve casual tasarımlarıyla bu sezon şehrin tadını çıkarmaya davet eden Beymen Club, yılbaşı için sevdiklerinizi mutlu edecek yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Trendleri ve modayı kendi stiliyle yorumlayarak ilham veren Beymen Club kadınının enerjisini yansıtan Beymen Club 2023 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu; puf montlardan yüksek tasarım yün ceketlere, sezonun hit parçaları arasındaki midi boy eteklerden modern formlarla yorumlanan tüvit takımlara, trikolardan saç örgü ikonik kazaklara uzanan hediye seçenekleriyle yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor. Beymen Club’ın gözalıcı aksesuarları ile tamamlanan payetli gece elbiseleri, etek ve ceketler, yılbaşı davetleri için iddialı kombin seçenekleri sunuyor. Markanın ikonik kaz logosu farklı baskı teknikleri ve materyallerle çantalardan sweatshirtler’e pek çok üründe karşımıza çıkıyor.

Modern erkeğin iddialı görünümünü, dinamik ve yalın formlarla vurgulayan Beymen Club, 2023 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, güçlü bir stilin anahtarı deri ceketlerden konforlu puffer montlara, nakış ve desen detaylarıyla zenginleşen premium trikolardan kapitone oyunlarıyla detaylandırılan dış gömleklere, Beymen Club'ın ikonik gömlek ve polo t-shirtlerinden, markanın ikonik kaz logo detayıyla zenginleştirilmiş farklı model ve renk alternatiflerindeki çanta, ayakkabı ve aksesuar seçeneklerine uzanan tasarımlarıyla yılbaşı alışverişlerinin favorisi olmaya aday.

Yılbaşı alışverişleriniz için en özel hediye alternatifleri Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL