• Geri dön

  • 2.217 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


BEYMEN Collection, 2020 İlkbahar/Yaz sezonunda, modern erkekler için tüm ürün gruplarını kapsayan ayrıcalıklı bir koleksiyon sunuyor. Birbiriyle kolayca tamamlanabilen farklı doku ve tarzdaki tasarımlarıyla erkekler için özgür kombin seçenekleri sunan koleksiyon, Casual, Sartorial, Travel Line, Smokin gruplarından oluşuyor. 

Seyahat temasını işleyen, yolda olmayı seven, Amerikalı şair ve yazarlardan oluşan edebiyat akımı Beat Kuşağı’ndan ilham alan Beymen Collection 2020 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu, “African Sun” adını taşıyor. Beat Kuşağı’nın yenilikçi cesur yaklaşımları ve 50’li yılları yansıtan özgün stillerinden esinlenen koleksiyon, William S Burroughs’un yüksek belli pilleli pantolonlarını, Jack Kerouac’ın utility gömleklerini, Neal Cassady’nin sıfır yaka sweatshirtlerini ve Allen Ginsberg’in oversize beyaz gömleklerini günümüz trendleriyle yeniden yorumluyor.

Yazar William S. Burroughs ile özdeşleşen cut up tekniğinden ilhamla klasik kumaşları casual modellerle eşleştiren Beymen Collection 2020 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu, erkek koleksiyonlarına yeni bir bakış açısı katıyor. Casual grupta öne çıkan keten kumaşlarda toprak ve pastel tonlar dikkat çekiyor.

Koleksiyonun Sartorial grubundaki takım elbiseler yaz sıcaklarını hissettirmeyecek kadar hafif malzemelerle destekleniyor. Eski sezonlara göre daha dökümlü olan takım elbiseler, yeni dikim teknikleri ve teknoloji sayesinde çok daha fit bir görünüm sunuyor. Gömlek hafifliğinde ceketler, broken suit formatında ayrı ayrı kombinleme seçeneği sunan takım elbiseler özgürlük çıtasını daha da yükseltiyor.

Koleksiyonun tamamına yayılan özgürlük kavramı, sık seyahat eden erkekler için tasarlanan Travel Line Koleksiyonu’nda da hakimiyetini hissettiriyor. Bu sezon daha da genişleyen Travel Line Koleksiyonu’ndaki eşofmanlar, non-iron gömlek ve takımlar şıklığı konforla buluşturuyor. Üstün İtalyan işçiliği ve kumaş detaylarıyla yaz davetlerinde stilinizi tamamlayan BEYMEN Collection Smokin Grubu, uzun saatler boyu fit bir görünüm sunarken, renk olarak siyah ve beyaz öne çıkıyor.

BEYMEN Collection 2020 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL