• Geri dön

  • 1.579 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Yeni umutlar, yeni başlangıçlar, keşif dolu maceralarla dolu, tutkularımızın peşinden gideceğimiz, hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışacağımız bir yıl bizleri bekliyor.

Her yıl ilham veren kampanyaları ve merakla beklenen görkemli yılbaşı vitrinleriyle şehre yeni yıl ruhunu getiren Beymen, yılın en heyecan dolu dönemi yaklaşırken yine çok özel bir kampanyaya imza atıyor: “Happy Tasty Year”!

Yeni yılın hayatımıza katacağı güzelliklerden, hayatın ince zevklerinden ve tatlı sürprizlerden ilham alan “Happy Tasty Year”, Beymen’in ayrıcalıklarla dolu benzersiz hediye seçenekleri ile yaşama tat katan değerleri hayata taşıyor.

Yeni yıla tadına doyulmaz bir başlangıç yapmak için, Beymen mağazalarında Aralık ayı boyunca; Yılbaşı hediyelerinize özel dokunuşlar katarak, sevdiklerinizi daha da mutlu edebileceğiniz kişiselleştirme alanları, yılbaşının vazgeçilmez lezzeti panettoneler, lezzet dolu ikramlar, makyaj ve bakım günleri, canlı müzik ve eğlenceli sürprizlerle renklenecek yılbaşı etkinlikleri sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL