• Geri dön

  • 225 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


ACADEMIA İLE BİTMEYEN YAZ
2024 İLKBAHAR/YAZ ERKEK KOLEKSİYONU

Yeni sezonu konforlu cool siluetler ve yumuşak renk geçişleriyle karşılayan Academia,
2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu ile sizi Fransız sahillerinden tropik adalara uzanan bir yaz yolculuğuna davet ediyor. Farklı renk, desen ve dokularıyla özgün ve özgür stil formülleri sunan koleksiyon; şort ve pantolonlu takımlar, polo yaka üstler, oversize tişörtler, karakteristik Hawaii gömlekler gibi yaz gardırobunun anahtar parçalarıyla karşınızda.

Fransız Rivierası, Academia 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun ilk ilham kaynağı. Klasik marin stilinin Academia DNA’sına uygun şekilde yeniden yorumlandığı “French Riviera” temasında Fransız indigo, azur mavisi ve beyaz gibi bahara ve yaza çok yakışan renkleri başrolde görüyoruz. Academia’nın vazgeçilmezi çizgi desenleri, oversize tişörtler ile dokuma tişört, pantolon, yelek ve şorttan oluşan takımlarda göze çarpıyor.

“Monochrome Summer” temasında hareketlenen tasarımlar; siyah, beyaz ve ekru tonlarının sofistike birlikteliğini gözler önüne seriyor. Grafik çizgilerin bir kez daha ön planda olduğu seçki; özgün desenleri, farklı doku tercihleri ve çarpıcı detaylarıyla koleksiyona dinamizm katıyor. Academia ile özdeşleşen palmiye deseni, yeni sezonda Hawaii gömlekler ve diğer parçalarda abstrakt yorumlarla karşımıza çıkıyor. Teknik dokulardan hayat bulan, metal halka detaylarıyla fark yaratan gömlek ve şortlar, pike kumaştan gömlek ve pololar, bandana desenli tişörtler Academia 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun en dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor.

Academia, keşfe davet eden bir diğer teması “Island Hike” ile bizi bu kez 1990’lara geri götürüyor. Dönemin ünlü modellerinin minimal tarzından ilham alan temaya romantik militer bir hava hakim. Hakinin dinginliğinin turuncunun canlılığıyla zenginleştiği “Island Hike” seçkisi; camel tonlarıyla desteklenen özel tuşeli jersey takımlar, polo yaka triko üstler ve yumuşak renkli degrade baskıların öne çıktığı tasarımlar sunuyor. Koleksiyondaki neredeyse tüm parçalar esnek karakterleriyle birbiriyle özgürce kombine edilebiliyor.

Yazın en sıcak günlerinde Academia, koleksiyonun en canlı renklerini barındıran “Lazy Summer” temasıyla fark yaratmaya hazırlanıyor. Bu seçkide elma yeşili, azur mavisi ve turuncu göze çarpıyor. Degrade triko gömlek-şort takımlar, şehirden deniz kıyısına sezon boyunca en çok tercih edilecek parçaların başında geliyor. Piknik objelerinin yeniden yorumlandığı eğlenceli desenlerden güç alan tasarımlar, renk bloklarıyla öne çıkan polo yaka triko üstler, desenli keten gömlek-şort takımlar ve denim tasarımlar, “Lazy Summer” temasının favorileri arasında yer alıyor.

Modern dokunuşlarla şekillendirilen, yazın canlılığını sıcak detaylarla yansıtan Academia 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, Beymen’lerde ve Beymen.com’da keşfedilmeyi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL