• Geri dön

  • 1.875 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: BEYMEN Sevgililer Günü

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN

BEYMEN’İN AYRICALIKLARLA DOLU

HEDİYE DÜNYASI SİZLERİ BEKLİYOR

Sevgililer Günü yaklaşırken BEYMEN farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri ile bu yıl da 14 Şubat alışverişlerinin ayrıcalıklı adresi olmaya devam ediyor. Sevgilinizin kalbini fethedecek en özel hediye seçenekleri için size en yakın BEYMEN mağazasına uğrayabilir veya www.beymen.com adresinden hediyenizi seçebilirsiniz.

Göz alıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka ve berelere, niş parfümlerden kozmetiğe dünyaca ünlü markaların farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki yüzlerce hediye seçeneği BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Hediyelerinizi seçerken dilerseniz BEYMEN Hediye Danışmanları'ndan yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmeti ile hediyelerinizi Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

BEYMEN’den Kadınlara Özel 14 Şubat Hediye Önerileri


Sevgiliniz ayakkabı tutkunuysa Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik’in feminen modelleri, Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti gözalıcı tasarımlarına göz atmayı unutmayın. Ayrıca Dsquared2, Chloe, Etro, Tod’s, Stella McCartney, Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının sneaker’ları arasından hediyenizi seçebilirsiniz.

Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Bottega Veneta, Balmain, Dolce &Gabbana ve Valentino Garavani’nin ikonik çantaları, BEYMEN Çanta yalın ve minimal tasarımları ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

BEYMEN’de aksesuar sevenlerle buluşan Aida Bergsen, Peracas, Kısmet by Milka, Begum Khan, Melis Göral, Bee Goddess ve Ninon’un şık ve zarif tasarımları ya da Catarzi ve Helene Berman London’ın şapka ve yün bereleri de Sevgililer Günü için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

BEYMEN’den Erkeklere Özel 14 Şubat Hediye Önerileri

Etro, Missoni, Brunello Cucinelli, Isaia, Kiton, Lardini’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni tasarımları, şıklığına önem veren sevgiliniz için BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.

Sevgiliniz aksesuar kullanmayı seviyorsa Babette Wasserman, Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Etro, Bottega Veneta, Saint Laurent, Paul Smith’in deri cüzdanları, Tod's, Santoni, Henderson’un ayakkabı ve çantaları, BEYMEN Çanta’nın organizer’dan seyahat çantasına ve laptop çantalarına uzanan seçenekleri arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

14 Şubat için için daha kişisel bir hediye arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleri ile exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler Creed, Amouage, Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly ve Memo Paris’in en yeni kokuları ile sevgilinizin başını döndürebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL