• Geri dön

  • 1.906 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: Beymen FW21 Dış Giyim

BEYMEN, dünyaca ünlü markaların 2021-2022 Sonbahar/Kış koleksiyonlarındaki farklı renk, desen ve dokulardaki dış giyim seçenekleri ile şehirli kadının dinamik silüetlerine eşlik ediyor.

Zamansız Klasikler

Klasikten ödün vermeyen, zamansız tasarımları tercih edenler için sezonun modern ve elegan tavrını ortaya koyan palto seçenekleri ile Brunello Cucinelli, Dolce & Gabbana, Valentino, Etro, Kiton ve Stella McCartney, maskülen kesimleri ve yalın silüetleriyle Academia, feminen ve zamansız kaşe kaban ve pardesüleri ile BEYMEN Collection BEYMEN’lerde sizi bekliyor.

Çarpıcı Deriler

2021-2022 sonbahar kış sezonunda podyumları kuşatan deri tasarımlar, kombinlere modern bir dokunuş katıyor. Balmain, Off White, Yves Salomon, MSGM’nin sokağın ruhuyla uyumlu deri tasarımları, Nanushka’nın vegan deri dış giyimleri ile fark yaratıyor.

Sezona Damga Vuran Pelerinler

Bohem stilin kilit parçası pelerin ve pançolar, 2021-2022 Sonbahar Kış sezonunda altın çağını yaşıyor. Etnik desenlerdeki modelleriyle Etro, logo ve püskül detaylarıyla Valentino, maskülen tasarımlarıyla Toteme ve Valentino bu sonbahar ceketleri devre dışı bırakıyor.

Sıcak Puff Montlar

Farklı renk ve boydaki modellerdeki puff montlar bu kışta hakimiyetini sürdürüyor. Etnik desenli puff montu ile Etro, siyah kontrast logolu puff montu ile Dolce & Gabbana, uzun puff paltolarıyla Brunello Cucinelli ve Yves Salamon, geniş puff mont seçenekleriyle Moncler, All Saint, Herno, Camilla & Marc ve Canada Goose kış kombinlerinizi tamamlamak için Beymen’lerde sizleri bekliyor.

Soğuklara Meydan Okuyan Shearling’ler

Sezonun en cool dış giyimi “shearling” kış soğuklarına meydan okuyor. Modern ve sofistike modelleriyle Blacha, Off White, Yves Salomon, Meteo by Yves Salomon en soğuk günlerde bile tarzınızı tamamlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL