• Geri dön

  • 289 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Özel günlerde hediye alışverişlerinin vazgeçilmez adresi Beymen Club, Sevgililer Günü’nde “Love Club” konsepti ile çiftlerin heyecanına ortak oluyor. Sevgilinizin kalbini yeniden fethetmenizi sağlayacak, şıklığına şıklık katacak yüzlerce hediye seçeneği Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

Beymen Club 2023-24 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, hayatın her anına, günün her saatine uygun modern silüetleri ile Sevgililer Günü hediye alışverişleri için benzersiz öneriler sunuyor. Love Club’ın kırmızı ve pembe tonlarına siyah, lacivert-mavi, ekru ve gri tonları eşlik ediyor. Midi boy eteklerle kombinlenen trikolar, farklı model alternatiflerindeki elbise ve etekler, zarif takı ve çantalar 14 Şubat hediye listelerinin ilk sıralarında yer alıyor.

Özgün, dinamik ve yenilikçi Beymen Club Erkek Koleksiyonu, gömlek ve polo t-shirtlerden casual giyime yeni yorum katan ekose dış gömleklere, markanın ikonik kaz logosunun öne çıktığı farklı renk ve dokulardaki sweatshirt ve trikolara konforlu ve şık hediye seçenekleri ile Sevgililer Günü alışverişlerinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL