• Geri dön

  • 289 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Beymen Collection 2024 İlkbahar/Yaz
Erkek Dekupe ve Lookbook Görselleri

Güneşin enerjisini hissettiren Beymen Collection 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, bahardan sıcak yaza mevsim geçişlerini temsil eden özgün renk temalarıyla sezona giriş yapıyor. Toprak tonlarından gün batımına, denizlerin uçsuz bucaksız ufkundan vazgeçilmez siyah ve beyaza uzanan renk skalası, modern ve klasik giyimden şaşmayan erkeklerin gardırobunda başrole yerleşiyor.

Beymen Collection’ın doğanın renklerinden ilham aldığı 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun ilk teması, tütün ve kahverengi ile ikiliye dinamik bir canlılık veren turuncu tonlarından besleniyor. Tasarım grubunda, bahar görünümlerine karakter katan yumuşak tuşeli deriler ile konfor ve üstün terziliği bir arada sunan takımlar öne çıkıyor.

Haki ve lime yeşilinin vurgulandığı bir diğer seri, yaza yaklaşırken monokrom ve degrade görünümleri tercih edenler için. Teknik dokuların öne çıktığı smart casual takımlar, militer detaylar taşıyan tasarımlar, çift cepli apoletli gömlekler ve dört cepli süet dış giyim parçaları, formal tavrı kadar yumuşak tuşesiyle de dikkat çeken desenli tencel gömleklerle rahat ve şık görünümlere hayat veriyor.

Beymen Collection en zamansız renklerden lacivert’i, yeni sezon koleksiyonunda camel tonlarıyla eşleştirerek sofistike siluetler sunuyor. “Marin” temasını temsil eden tasarım grubu; %100 keten takımlar ve gofreli dokular, denim parçalar, triko ceketler ve çizgi detaylarıyla zenginleşiyor.

Dokulu trikolar, teknik pantolonlar ve poplin gömlekler, her gardırobun olmazsa olmazı siyah rengin ağırlıkta olduğu, açık sarı ve antrasit tonlarıyla desteklenen özel temada karşımıza çıkıyor. Performans giyiminden esinlenilen, toparlayıcı ve elastik özelliğe sahip tasarımlar kontrast renklerde sunuluyor. Yaza uygun hafif dokulu kumaşlarla tasarlanan parçaların yer aldığı, mint ve taş rengi’nin ağırlıklı kullanıldığı bir başka seçkide ise kruvaze keten takımlar, keten gömlekler ve ipek karışımlı trikolar yer alıyor.

Sıcak yaz günlerinde, günün her anında kolaylıkla tercih edebileceğiniz özgün tasarımlar sunan koleksiyonda; bej, ekru ve somon tonlarındaki parçalar gün batımından ilham alıyor. Hafif triko ceketler ve keten-tencel karışımı dökümlü pantolonlar ön plana çıkarken, sezonun yıldızlarından olmaya aday bej süet blazer, klasik şıklığı yakalamayı kolaylaştırıyor. Ekru ile desteklenen mavi tonları, koleksiyonun yün/keten karışımlı takımlarında ve hafif dış giyim parçalarında karşımıza çıkıyor. Sepet örgü ceketler, renkli süetler, açık yıkama denim tasarımlar Beymen Collection erkeğinin yaz şıklığına zarafet katıyor.

Beymen Collection 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, ister deniz kıyısında ister şehirde kullanılabilen, mayolarla da eşleştirilebilen özel tasarım grubuyla yazın rahatlığını gittiği her yere taşımak isteyen erkeklere yol gösteriyor. Kolay kombine edilebilen pololar ve keten gömlekler, derin mavi tonları, çini desenleri ve çizgisel grafiklerle fark yaratıyor.

Sezon boyunca satışta olacak Weekender koleksiyonu ise hem model hem de renk çeşitliliği sunan sportif tasarımlardan oluşuyor. Konfora öncelik veren, rahatken şık olmayı da seven Beymen Collection erkeğine hafta sonu planlarında eşlik edecek işlevsel tasarımlar, bu kapsül koleksiyonda bir araya geliyor.

Yazın dinamizminden ve doğanın sunduğu renk tonlarından ilham alarak, şıklık ve konfor ön planda tutularak tasarlanan Beymen Collection 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, Beymen’lerde ve Beymen.com’da sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL