• Geri dön

  • 1.876 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Casual giyimi doğanın yalınlığı ile yorumlayan BEYMEN Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, dinamik tarzda, farklı doku ve renklerdeki tasarımları ile Babalar Günü için yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Babalar Günü hediyenizi BEYMEN Club mağazalarından, www.beymenclub.com adresinden veya BEYMEN Club uygulamasından seçebilir, BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde babanıza ulaştırabilirsiniz.

Gömlekten Vazgeçmeyen Babalar İçin
Her sezon BEYMEN Club’ın favori tasarımları arasında yer alan gömlekler, farklı kumaş ve desen alternatifleriyle bu yıl da Babalar Gün hediye alışverişlerinin gözdesi olacak. Markanın ikonik keten gömleklerinden sezonun trendi desenli gömleklere uzanan sayısız alternatif arasından seçiminizi yaparak, babanızın tarzına dinamik bir dokunuş katabilirsiniz.

Renkli Tasarımları Seven Babalar İçin
BEYMEN CLUB 2021 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki cesur neon renkler, tropikal desenler, 2021 yaz sezonunun olmazsa olmazı lila, beyaz ve gri tonlardaki tasarımlar ile babanızın kalbini bir kez daha çalabilirsiniz. Koleksiyondaki rengarenk polo pike t-shirtler, monogram grafik baskı ve nakışlarla zenginleşen t-shirtler, patchwork şal desenli gömlekler babanızın şehir ve tatil şıklığına yön verebilirsiniz.

Casual Chic Babalar İçin
Rahatı ve konforu hayatından eksik etmeyen babalar için, BEYMEN CLUB’ın casual giyime yepyeni bir kimlik katan tasarımlarına göz atmayı unutmayın. Bej, mavi, toprak tonlarındaki trikolar, marin temasından ilham alan tshirt ve gömlekler, hoodieler ve konforlu şortlarla babanızın gardırobuna modern ve yalın bir tarz katabilirsiniz.

Aksesuar Tutkunu Tutkunu Babalar İçin
BEYMEN CLUB Erkek 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun aksesuar grubunda yer alan süet espadrillerden yazlık sneaker’lara, farklı desenlerdeki kravatlardan deri cüzdan ve kartvizitliklere pek çok hediye seçeneği BEYMEN Club mağazalarında, www.beymenclub.com adresinde ve BEYMEN Club uygulamasında sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL