• Geri dön

  • 513 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


BEYMEN İLE İLHAM VE SÜRPRİZLERLE DOLU
BİR YIL

Beymen, yılbaşının heyecanı ve coşkusundan ilham alan “Let’s Play” kampanyası ile eğlenceli, ilham ve sürprizlerle dolu bir yıla davet ediyor. Yeni yılda sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatacak, hayatına renk katacak benzersiz hediye seçenekleri Beymen’in ayrıcalıklarla dolu hediye dünyasında sizi bekliyor.

Dünya markalarının 2023-24 Sonbahar- Kış koleksiyonlarındaki göz alıcı ayakkabı ve çantalardan aksesuarlara, ev ürünlerinden niş parfümlere ve özel hediye setlerine uzanan en özel hediyeler için Beymen’e ve www.beymen.com adresine davetlisiniz. Kadınlara Özel Yılbaşı Hediye Önerileri:

Ayakkabı tutkunları için; Aquazzura, Jimmy Choo, Christian Louboutin ve Giuseppe Zanotti’nin gösterişli stilettoları, Alexander McQueen, Valentino Garavani, Dolce&Gabbana ve Saint Laurent’in göz alıcı modelleri arasından hediyenizi seçebilirsiniz. Academia, Beymen Collection, Tod’s, Stella McCartney’in her daim kombinlerin vazgeçilmezi konforlu ve şık sneaker’larına da göz atmayı unutmayın.

Çanta tutkunları için; Alexander McQueen’in mücevherlerle yarışan clutchları, Valentino Garavani, Bottega Veneta, Dolce&Gabbana ve Balmain’in göz alıcı ikonik modelleri, Beymen Çanta’nın farklı renk ve modellerdeki yalın ve zarif tasarımları en özel yeni yıl hediye alternatifleri arasında ilk sırada geliyor.

Işıltılı zarif takılarıyla; Beymen Collection, Bee Goddess, Kısmet by Milka, Ninon, Begum Khan ve Boulo; her tarza uygun sofistike şapkalarıyla Catarzi ve Ferruccio Vecchi’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü aksesuar markaları da Beymen’de ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Erkeklere Özel Yılbaşı Hediye Önerileri:

Stil sahibi erkekler için; Beymen Collection, Academia, Etro,Isaia, Kiton ve Lardini’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarından hediye seçiminizi yapabilirsiniz. Hem rahat hem stil sahibi erkekler için Les Deux, Kenzo, Stone Island ve PS Paul Smith’in renkli sweatshirt ve trikolarını hediye listenize ekleyebilirsiniz. Aksesuar seven erkekler için Begum Khan, Thompson ve Tateossian’ın kol düğmeleri, Kenzo ve New Era’nın kasketleri, Tod's, Santoni, Tom Ford’un ayakkabı ve çantaları, BEYMEN Çanta’nın fonksiyonel ve şık çanta seçenekleri arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

Dünyaca Ünlü Niş Parfümler

Daha kişisel bir hediye için, etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleri ile Beymen’e özel olarak satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler; Creed, Amouage, Tom Ford, Roja, Killian, Byredo, Hermes ve Parfums de Marly’in en yeni parfümleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Yıla Tatlı Bir Başlangıç İçin

El yapımı gurme lezzetleriyle beklentilerin ötesinde bir çikolata deneyimi sunan Beymen Chocolate’ın birbirinden lezzetli çeşitleri arasından yılbaşı hediye seçimizi yaparak sevdiklerinizin 2024’e tatlı bir başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL