• Geri dön

  • 1.208 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Romantik bir yemek planı, mumlar, hediye, kıyafet seçimi gibi detaylardan sonra sıra saçlarında.. Dünyanın bir numaralı* saç bakım kremi markası Pantene, yeni Pro-V Uzun ve Güçlü ailesi ile Sevgililer Günü’ne harika saçlarla hazırlanmana yardımcı oluyor.

Yılın en romantik günü için tüm hazırlıklar tamamlandıysa gelelim saç bakımına. Aşk ve heyecan dolu bir günde en önemli detaylardan biri de mutlaka saçlarının hayal ettiğin görünüme sahip olması. Kendini en güzel hissetmek istediğin bu günde saçlarının da sağlıkla parlaması ve sevdiğin saç modelini yapabilmen için ilk adım saçlarının güçlü ve sağlıklı olması. Saçlarının en iyi haliyle istediğin saç modelini uygulayabilmek için Sevgililer Günü hazırlıklarına saç bakım rutininden başlamayı unutma!

Yeni Pantene Pro-V Uzun ve Güçlü serisi ile saç dökülmesini %96 oranında azaltıp, hayalini kurduğun uzun ve güçlü saçlara kavuşabilirsin. %100 daha güçlü** uzayan saçlara sahip olmana yardımcı olan Yeni Pantene Pro-V Uzun ve Güçlü serisi içeriğindeki gelişmiş Pro-V formülü, bambu ve biyotinin etkisi ile saçları yıpranmalara karşı koruyarak saç tellerini güçlendiriyor, saç dökülmesini minimuma indiriyor ve bambu gibi uzun saçlara kavuşmanı sağlıyor. İşte Sevgililer Günü’nde hayal ettiğin saçlara sahip olmak için duş sırasında ve sonrasında takip edeceğin üç adım:

1. Daha güçlü saç telleri için ilk adım Pantene Uzun ve Güçlü Şampuan, Bambu ve Biyotinli ile yıkamak!

Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Şampuan, Bambu ve Biyotinli, Pro-V biliminin gücünü bambu ve biyotin ile bir araya getirerek, saç tellerini* güçlendirmeye ve %100 daha güçlü* uzayan saçlar için saç dökülmelerini**azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki aktif maddeler her yıkamada saç dokusuna nüfuz ederek saçın yapısını yeniler, gücünü ve esnekliğini artırır. Şampuan formülündeki antioksidanlar sayesinde yıpranmanın etkilerini alıp, götürür.

2. Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Keratin Koruyucu Dökülme Karşıtı Maske, Bambu ve Biyotinli ile saç dökülmelerini %96’ya kadar azalt!

Islak saçına saçın uzunluğu boyunca sürüp, ardından durulayarak uygulayacağın maske 1 kullanımda bile etkisini göstermeye başlar. Şampuandan arındırdığın saçına maskeyi uygula, 3 dakika beklet ve durula. Yumuşacık ve ışıl ışıl saçlarını şekillendirme zamanı!

3. Duş sonrası Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Yeniden Yapılandırıcı Durulanmayan Krem, Bambu ve Proteinli ile son dokunuşu gerçekleştir!

Hazırladığın romantik sofraya geçmeden önce istediğin saç modelini yapmanı sağlayacak ve saç tellerini güçlendirecek Pantene Uzun ve Güçlü Yeniden Yapılandırıcı Durulanmayan Krem ile saçını şekillendir ve yılın en romantik gününe hayal ettiğin güçlü saçlarınla hazır ol!

* Şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı güç, kremsiz şampuana göre
** Koparak dökülme için, kremsiz şampuana göre

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL