• Geri dön

  • 1.388 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Head&Shoulders’ın Hindistan Cevizi Yağı içeren “Derinlemesine Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi Serisi” mevsimin olumsuz etkilerinden saçlarımızı koruyor. Kış aylarında ekstra neme ihtiyaç duyan saç ve saç derisi, yeni serinin zengin E vitamini içeriği ile derinlemesine nemleniyor.

Kış etkilerine maruz kalan saçlar kurumaya bağlı olarak kaşıntıya*, kepeğe ve yıpranmaya açık oluyor. Saçların ekstra neme ihtiyaç duyduğu bu dönemde Dünyanın 1 numaralı şampuanı** Head&Shoulders, hindistan cevizi yağının nemlendirme etkisini “Derinlemesine Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi” ile saçlara taşıyor ve yepyeni bir alternatif sunuyor.

Derma Pure formüllü Head&Shoulders, Hindistan Cevizi Yağı içeren Şampuan ve Saç Kremi, yoğun E vitamini sayesinde saç derisini ve saçı derinlemesine nemlendiriyor, ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Saç derisini koruyan ve rahatlatan yeni seri, saçların derinlemesine nemli, kepeksiz*** ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Bu sayede hem kadınların hem de erkeklerin dış görünüşlerinden endişe etmeden özgüvenleriyle fark yaratmalarını sağlıyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 21,90TL’dir.

*Kepeğe bağlı kaşıntı
**Temmuz 2017- Haziran 2018 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları
**%100’e kadar düzenli kullanımla,gözle görülür kepeklerde

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL