• Geri dön

  • 1.314 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders, Covid-19 ile mücadele döneminde toplumun yanında olmak için başlattığı #HepSeninle kampanyası kapsamında uzun süre boyunca kapalı olan kuaför ve berberlere bayram öncesi destek oluyor. Head&Shoulders, Ahbap Derneği ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde desteğe ihtiyacı olan kuaför ve berberlerin başvuru sürecini 23 Temmuz’a kadar uzattı.

Covid-19 salgını sürecinde toplumumuza destek vermek için geçtiğimiz Mart ayında #HepSeninle kampanyasını başlatan Head&Shoulders, kampanyanın ilk adımı olarak toplumun moral ve motivasyonunu yüksek tutmak adına @headandshoulderstr Instagram hesabında canlı yayın etkinlikleri gerçekleştirdi. Head&Shoulders eş zamanlı olarak yurtdışından gelen vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarının kaldığı T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı 19 ildeki 28 karantina yurdunda, 12 bin kişinin saç bakım ihtiyaçlarını üstlenerek Türk Kızılayı aracılığı ile şampuan bağışını vatandaşlarımıza ulaştırdı.

Head&Shoulders, şimdi de salgın sürecinde iş yerleri kapanan kuaförler ve berberlere destek oluyor. Ahbap Derneği ile işbirliği yapan Head&Shoulders, iş yerleri açılsa da belirli kurallar çerçevesinde hizmet veren, çalışmadıkları süreç boyunca yaşadıkları zorlukları onarmak için çabalayan 1.500 kuaför ve berber ailelerine 23 Temmuz’a kadar uzatılan başvuru süresi ile birlikte bayram öncesi market alışveriş kodu desteğinde bulunacak. Head&Shoulders yapacağı bu destek ile birlikte kuaför ve berberlere hep seninleyiz mesajı veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL