• Geri dön

  • 425 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice’ın 48 saat süren ferahlık* sağlayan stick ve sprey deodorantlarıyla, bahar aylarının değişken havalarında da ferahlığınızı korumak mümkün. Farklı kokulara sahip Old Spice serilerinde bulunan 3’ü 1 arada duş jelleri, stick ve sprey deodorantlar bahar aylarının tazeleyici ferahlığını sürdürmenize yardımcı oluyor.

Bahar aylarının değişken havaları, mevsim geçişleri, günlük koşuşturmacalar ve yaz aylarından önce kapımızı çalan bunaltıcı sıcaklar, ekstra terleme ve beraberinde ter kokusuna sebep olabiliyor. Old Spice’ın geniş portföyünde yer alan ürün aileleri ise bu sorunu ortadan kaldırıyor ve gün boyu ferah kalmanızı sağlıyor.

Old Spice’ın 48 saat süren ferahlık* sağlayan deodorantları ve 3’ü 1 arada duş jelleri her daim yanınızda!

Duş jeli, şampuan ve yüz yıkama jeli özelliğine sahip Old Spice 3’ü 1 arada duş jelleri kalıcı kokuları ve etkili performansları ile güne ferah bir başlangıç yaparak duş ferahlığını yakalamanıza yardımcı oluyor. Old Spice Stick Deodorantlar ise koltukaltlarınızı gün boyu ferah tutuyor. Gün içerisinde değişken havaların bunaltıcı etkisinden kurtulmak ve ferahlamak için ise Old Spice Sprey Deodorantlar 48 saat süren ferahlık * etkisi ile erkeklerin kişisel bakım rutinlerine ortak oluyor.

Captain ürün ailesinin içerisinde bulunan Captain Duş Jeli içerdiği misket limonu, bergamot ve ananas kokularıyla güne ferah bir başlangıç yaparak duş ferahlığını yakalamanıza yardımcı oluyor. Captain Stick Deodorant ise koltukaltlarınızı gün boyu ferah tutuyor. Gün içerisinde değişken havaların bunaltıcı etkisinden kurtulmak ve ferahlamak için ise Captain Sprey Deodorant 48 saat süren ferahlık * etkisi ile erkeklerin kişisel bakım rutinlerine ortak oluyor.

Old Spice Captain Duş Jeli Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 168,90 TRY
Old Spice Captain Stick Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 118,90 TRY
Old Spice Captain Sprey Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 118,90 TRY

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL