• Geri dön

  • 117 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders*, 7 Mart Perşembe günü Zorlu Sky Lounge’da düzenlediği etkinlikte yeni marka yüzü Mert Ramazan Demir’i tanıttı.

Günlük kullanıma uygunluğu ve dermatolojik olarak test edilmiş yeni formülüyle saç derisini 2 kat daha fazla koruyan dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders, 7 Mart Perşembe gecesi gerçekleştirdiği etkinlikte yeni marka yüzünün Mert Ramazan Demir olduğunu açıkladı.

Merakla bekleyen misafirlerin huzurunda sahneye çağırılan oyuncu Mert Ramazan Demir partinin en büyük sürpriziydi. Head&shoulders davetlileri, Hey! Douglas ve Soft Analog’un sahne aldığı gecede yeni marka yüzü Mert Ramazan Demir’le beraber eğlendi.

Mert Ramazan Demir; Head&Shoulders ile iş birliği ile ilgili “Bu özel gecede sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. P&G ve Head&Shoulders ailesi ile çıktığımız bu yolda heyecanımızı paylaştığınız için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu: “Head&Shoulders kullananların kepeği olmaz.” P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ise gecede yaptığı konuşmada “Head&Shoulders’ın bugüne kadarki en büyük formül inovasyonunu size tanıtacak olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Klinik olarak kanıtlanmış, saç derisine 2 kat daha fazla aktif bileşen bırakarak %100’e kadar kepek koruması sağlayan bu özel formül, saç köklerine kadar nüfuz ederek kepeği kaynağında yok ediyor, böylece kepeğin geri gelmesini engelliyor, tüm saç derisi problemleriyle de topluca savaşıyor. Ve tüm bunları yaparken de harika görünen saçlar vermeyi de vadediyoruz. İşte bu yüzden biz Head&Shoulders kullananların kepeği olmaz diyoruz.

Kuruluşumuzdan bu yana özgüven sağlama misyonunu sahiplenmiş bir marka olarak, güçlendirilmiş yeni formülümüze uygun, markamızı en iyi şekilde temsil edecek, genç ve dinamik bir ismi, Türkiye’nin en sevilen oyuncularından birini yeni marka yüzümüz olarak belirledik. Bugün, Head&Shoulders ailesine katılan Mert Ramazan Demir'i sizlere tanıtmanın büyük heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

*Temmuz 2020- Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL