• Geri dön

  • 1.129 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı saç bakım kremi markası** Pantene, yazın yıpratıcı etkilerine karşı saçlarınızı onarıp, yazın tadını güçlü saçlarınızla çıkarmanız için yanınızda! Saç bakım yağları ve kremleri ile yıpranan saçlarınızı onararak yaz boyu güçlü, parlak ve ipeksi yumuşaklığa sahip saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor

Yaz aylarında güneş, tuzlu su, havuz suyu, nemli ve sıcak hava gibi etkenler saçlarınızın yıpranmasına, kuruyup nemini kaybetmesine ve güçsüzleşmesine neden oluyor. İsviçre Vitamin Enstitüsü tarafından onaylı Pantene saç bakım ürünleri tüm bu etkilere karşı savaşarak saçlarınızı onarıyor. Onarıma duşta başlayarak, Pantene 3 Dakikada Mucize Krem ile sadece 3 dakikada 3 aylık yıpranmayı onarabilirsiniz. Sadece duş sırasında değil, duş sonrasında ıslak saça ya da gün içerisinde kuru saça uygulayacağınız Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım 7/24 Saç Bakım Kremi ile saçlarınızı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara ve yazın etkilerine karşı güçlendirebilirsiniz. Pantene Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi ile de hayalinizdeki bukleli saçlara kavuşabilirsiniz.

Yepyeni Pantene saç bakım yağları ile ise saçlarınıza 1 damlada 3 kat daha fazla onarım* sağlayabilir, saçlarınızı besleyerek saça 24 saate kadar süren nem kazandırabilirsiniz. Pantene saç bakım yağları, elektriklenmeleri engellemeye ve saçların kolay taranmasına da yardımcı oluyor. Hafif formülüyle saçı ağırlaştırmaz, saç yüzeyinde yağlı bir his bırakmaz. Tek kullanımda bile beslenmiş, parlak ve yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Pantene saç bakım yağlarını plajda, duş sonrasında, hazırlanırken son dokunuş olarak ıslak veya kuru saçınıza uygulayabilir, tek kullanımda günlük bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Pantene saç bakım ürünleri ile yaz boyu 100% daha güçlü saçlarınızla yazın keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz!

Pantene 3 Dakikada Mucize Krem

Duşta uygulayarak, sadece 3 dakikada 3 kat daha güçlü saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Saçlardaki 3 aylık yıpranmayı sadece 3 dakikada onarmaya yardımcı olan Pantene 3 Dakikada Mucize Krem, saçlarınıza kökten uca derinlemesine nüfuz ederek bakım yapıyor. Pantene 3 Dakikada Mucize Krem, yazın her türlü yıpratıcı etkisine karşı 5 farklı çeşidi ile çözüm sunuyor: Onarıcı ve Koruyucu Bakım, Dökülme Karşıtı, Güç ve Parlaklık, Nem Terapisi, Superfood Gür ve Güçlü.

Pantene Pro-V E Vitaminli Keratin Koruyucu, Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı

E Vitaminli Yoğun Onarıcı, Keratin Koruyucu günlük besleyici saç bakım yağı, 1 kullanımda işlemden kaynaklı yıpranmayı* onarmaya ve saçları yıpranmaya karşı korumaya yardımcı oluyor. Koparak dökülmeye karşı 10 kat daha dayanıklı saçlara*** sahip olmanızı sağlayan günlük saç bakım yağı, 1 damlada 3 kat daha fazla onarım* etkisiyle saçları onarılmasına yardımcı oluyor. Saçları E Vitamini ile besleyerek keratin koruma sağlıyor ve tek kullanımda iyi beslenmiş, yumuşak ve parlak bir hale getiriyor.

İpeksi Yumuşaklık ve Parlaklık için Pantene Pro-V Argan Özlü Saç Bakım Yağı

Pantene Pro-V Argan Özlü Saç Bakım Yağı, saçınızın yapısı veya dış etkenlerden dolayı karşılaştığınız elektriklenme ve kabarma problemlerini önleyerek saçlara ipeksi yumuşaklık kazandırıyor, parlaklık veriyor. Pantene Pantene Pro-V Argan Özlü Saç Bakım Yağı içerisindeki argan yağı ile saçı besleyerek tek kullanımla iyi beslenmiş, yumuşak ve parlak saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Derinlemesine Nemlendirme için Pantene Pro-V Hindistan Cevizi Özlü Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Yağı

Saçları derinlemesine nemlendiren Pantene Pro-V Hindistan Cevizi Özlü Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Yağı, protein kaybını önlüyor ve saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. Buklelerin belirginleşmesini ve canlanmasını sağlayan saç bakım yağı, saçtaki elektriklenmeleri önlemeye de yardımcı oluyor. Hindistan Cevizi yağı ile saçı besleyerek tek kullanımla bakımlı, yumuşak ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

Pantene Onarıcı Koruyucu ve Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremleri

Sadece duş sırasında değil, duş sonrasında ya da uygulayacağınız herhangi bir ısı işlemi öncesi harika saçlara kavuşmak için saç bakımınızı devam ettirebilirsiniz. Islak ya da kuru saça uygulanabilen Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım 7/24 Saç Bakım Kremi ile saçlarınız pürüzsüzleşirken, şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı güçlenerek güzel ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor. Saçlarınızın elektriklenip, kabarmasını da önleyerek, istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Pantene Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi ile gün boyu hareketli ve dalgalı bukleler elde edebilirsiniz.

* Şekillendirmeden kaynaklanan yıpranma

** Saç bakım kategorisindeki Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplaması, Mayıs 2018-Nisan 2019

***Kremsiz şampuan kullanımına kıyasla

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL