• Geri dön

  • 1.277 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Mevsim geçişleri, stres, soğuk hava, rüzgar gibi birçok faktör saçlarımızın dökülmesine neden oluyor. Özellikle kış aylarında uzun süre kullanılan şapka, bere gibi aksesuarlarla saç havasız kalıyor ve dökülmeye daha meyilli hale geliyor. Fakat tüm bu sorunları doğru bakım ürünleri kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz. Pantene Miracles Uzun ve Güçlü ailesi ile koparak dökülmeleri azaltarak saçlarınızı güçlü uzatıp, hep hayalini kurduğunuz uzun ve güçlü saçlara kavuşabilirsiniz.

Saç dökülmesini %96 oranında azaltarak hep hayalini kurduğunuz uzun ve güçlü saçlara kavuşabilirsiniz. Yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü serisi içeriğindeki gelişmiş Pro-V formülü, bambu ve biyotinin etkisi ile saçlarınızı koparak dökülmelere ve yıpranmalara karşı koruyarak saç tellerini güçlendiriyor, saç dökülmesini minimuma indiriyor ve bambu gibi uzun saçlara kavuşmanızı sağlıyor. İşte hayalinizdeki gibi uzun ve güçlü saçlara kavuşmak için duş sırasında ve sonrasında takip edeceğiniz dört adım:

• 1. Daha güçlü saç telleri için ilk adım Pantene Uzun ve Güçlü Şampuan, Bambu ve Biyotinli ile yıkamak!
Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Şampuan, Bambu ve Biyotinli, Pro-V biliminin gücünü bambu ve biyotin ile bir araya getirerek, saç tellerinizi* güçlendirmeye ve %100 daha güçlü* uzayan saçlar için saç dökülmelerini**azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki aktif maddeler her yıkamada saç dokusuna nüfuz ederek saçın yapısını yeniler, gücünü ve esnekliğini artırır. Renklendirici ve mineral yağlar bulundurmayan şampuan formülündeki antioksidanlar sayesinde yıpranmanın etkilerini alıp, götürür.

• 2. Şampuan sonrası Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Saç Kremi, Bambu ve Biyotinli kullan!
Şampuan sonrası duşta kullanabileceğiniz Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Saç Bakım Kremi, Bambu ve Biyotinli saçınızın en zayıf noktalarını hedef alarak saç dökülmesini azaltıp**, %100 daha güçlü* uzayan saçlara kavuşmanızı sağlar.

• 3. Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Keratin Koruyucu Dökülme Karşıtı Maske, Bambu ve Biyotinli ile saç dökülmelerini %96’ya kadar azalt!
Duşta son dokunuşu Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Keratin Koruyucu Dökülme Karşıtı Maske, Bambu ve Biyotinli ile yaparak, %96’ya kadar daha az saç dökülmesinin yanı sıra, saç tellerinizin güçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Islak saçınıza saçın uzunluğu boyunca sürüp, ardından durulayarak uygulayacağınız maske %100 daha güçlü* uzayan saçlar için 1 kullanımda bile etkisini göstermeye başlar. İster her gün şampuan sonrası uygulayıp bekletmeden durulayabilirsiniz, ister haftada 1 kendinize ayırdığınız bakım gününde maskeyi uygulayarak 3 dakika bekletip durulayabilirsiniz.

• 4. Duş sonrası Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Yeniden Yapılandırıcı Durulanmayan Krem, Bambu ve Proteinli ile son dokunuşu gerçekleştir!
Duş sonrası durulamaya gerek kalmadan bakımınızı devam ettirmenize yardımcı olacak Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Yeniden Yapılandırıcı Durulanmayan Krem, Bambu ve Proteinli,Pro-V biliminin gücünü bambu, protein ve antioksidanlarla bir araya getirerek, saç tellerinizin güçlenmesini* sağlayıp, %100 daha güçlü* uzayan saçlar için saç dökülmesini** azaltmaya yardımcı olur.

* Şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı güç, kremsiz şampuana göre
** Koparak dökülme için, kremsiz şampuana göre

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL