• Geri dön

  • 1.325 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Yılın en aşk dolu, en romantik günü için geri sayım başladı! Bu özel günün kusursuz geçmesi için her detayı incelikle hazırladınız. Peki ya cildiniz bu gün için hazır mı? Gillette Venus kadınlar için özel olarak tasarlanan tıraş bıçakları ile Sevgililer Günü’nde sizin pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Sevginizi en güzel şekilde gösterilebilme şansı yakaladığınız, yılın en heyecan dolu günü sonunda geldi. Bu güne özel özenle hazırladığınız kombininizin yanı sıra, o kıyafetin içerisinde konforla ve özgüvenle yüreyebilmek de çok önemli. Özgüven içinse önerimiz kusursuz ışıl ışıl bir cilde sahip olmak. Pürüzsüz bir cilt için acılı ve zahmetli tüy alma yöntemleri yerine konforlu ve kullanışlı Gillette Venus ailesi ile hayalinizdeki pürüzsüz cilde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sert kimyasallardan ve kötü kokulardan uzak bir uygulama olanağı sağlayan, tüylerinizi alırken bir yandan da ölü derilerden arındıran, cildi kayganlaştıran jel barlarıyla da ipek gibi yumuşak bir cilde sahip olma imkânı sunan Gillette Venus Comfortglide Breeze ile anında mükemmel pürüzsüzlük elinizin altında. Suda aktifleşen jel barları ve 3 bıçaklı oynar başlığı sayesinde %100’e kadar pürüzsüzlüğün tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Vücudunuzun diz, dirsek, bilek gibi kıvrımlarına kolayca uyum sağlayan oynar başlığı ve kayganlaştırıcı jel barlarıyla tıraş jeline gerek kalmadan acısız ve pratik bir şekilde istediğiniz ışıltılı cilde birkaç dakika içerisinde kavuşmak mümkün.

Gillette Venus Comfortglide Olay, Amerika’nın önde gelen cilt bakım markası Olay içerikli jel barları ile cildin etrafını sararak nem kaybını önlüyor ve cildin nem dengesini korumasına yardımcı oluyor. Jel barlar suyla temas ettiği anda harekete geçerek; ekstra herhangi bir jel ya da köpüğe ihtiyaç duymadan ciltte rahatça kayarak konforlu bir tıraş imkanı sunuyor. Aynı zamanda başlığında yer alan 5 bıçak ile ekstra pürüzsüzlük vadediyor.

Cildinize zarar verebilecek; batık, yanma gibi problemlere yol açabilecek geleneksel yöntemlere gerek kalmadan, Gillette Venus ailesiyle cildinizi ölü derilerden arındırarak, ipek gibi yumuşak bir cilde kavuşabilirsiniz. Tıraş esnasında oluşan doğal peeling etkisi ile daha parlak ve yumuşak bir cilde ulaşarak #KonforluPürüzsüzlük’ün keyfini sürürerken, bu özel günde sevgilinizi bir kez daha etkileyebilirsiniz.

Tavsiye Raf Fiyatı*
Gillette Venus Comfortglide Breeze - 49.90 TL
Gillette Venus Comfortglide Olay - 58.90 TL
*Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL