• Geri dön

  • 1.316 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid’in Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Türkiye’yi gururlandırmaya devam ediyor. Millilerimiz, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri final maçında, güçlü rakibi Almanya’yı 3-0 mağlup ederek olimpiyatlara katılmaya hak kazandı. Tarihinde ikinci kez Olimpiyat Oyunları’na katılacak Filenin Sultanları için Milli Takım Cesaret Sponsoru Orkid’in hazırladığı sürpriz karşılama ise herkesin eğlenceli dakikalar yaşamasını sağlarken havaalanı tam bir galibiyet coşkusuna sahne oldu.

Tüm dünyada kadınların ve genç kızların güçlenmesi ve daha özgüvenli olmasını destekleyen Orkid, Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarıştığı her kulvarda en iyiler arasında olmayı sürdürüyor. Hollanda'nın ev sahipliğinde Apeldoorn kentinde düzenlenen turnuvanın final mücadelesini baştan sona üstün götüren Millilerimiz, rakibini 25-17, 25-19 ve 25-22’lik set sonuçları ile 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla Filenin Sultanları, 2012 Londra Olimpiyatları’nın ardından ikinci kez turnuvada mücadele etmeye hak kazandı. Filenin Sultanları’nda Hande Baladın 18, Eda Erdem Dündar 14 sayıyla maça damgasını vuran isimler oldu.

Sultanlar 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda, Orkid Milli Takımın Yanında!
2003 yılından bu yana Milli Takımımızın en büyük destekçisi olan Orkid, olimpiyat vizesinin alınmasının ardından Filenin Sultanları’na bir sürpriz yaparak, başarılarını kutladı. Havaalanında yoğun ilgi ve alkışlarla karşılanan Milli Takım, çiçekler ile karşılandı. Eğlenceli anlara sahne olan karşılama, havaalanını adeta karnaval alanına çevirdi. İlk olarak 2003 yılında başlayan sponsorluğu ile ülke voleybolunu ve kadınları destekleyen Orkid, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda da Türk kadınını en iyi şekilde temsil eden Filenin Sultanları’nın daima yanında olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL