• Geri dön

  • 1.198 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Sonbahara geçiş yaparken, yaz boyu güneş ve denizin yıpratıcı etkisi ile kuruyan ve matlaşan saçlar için şimdi bakım zamanı! Head&Shoulders Derma Pure formülü içeren şampuan ve saç kremleri ile kepekten arınmış* saçlar sunuyor.

Yazın deniz, havuz, güneş ve sık yıkamanın yıpratıcı etkisine maruz kalan saçlar, sonbahar başlangıcı ile birlikte mevsim geçişi etkisine giriyor. Bu dönemde saçlarda oluşabilecek kepek, saç dökülmeleri ve saç derisinde hassasiyet büyük sorun yaratıyor. Sonbahar ile birlikte iyi bir bakıma ihtiyaç duyan saçlar için Head&Shoulders, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ürettiği Derma Pure formüllü şampuan ve saç bakım kremleri ile tüm bu sorunlara çözüm bulunuyor.

Efsane saçlarla özgüvenin sonbaharda da devam etsin

Araştırmalar hem kadınların hem de erkeklerin iyi ve sağlıklı saç görünümüne sahip olduklarında kendilerini güvende hissettiklerini kanıtlıyor. Öte yandan kepekli ve kaşınan saç derisinin endişeye yol açtığı görülüyor. Saç derisi sorunları üzerine yaptığı araştırmalar sayesinde hayatta başarıya ulaşmak için her zaman kendinden emin, özgüvenli, cesur olmak ve önüne çıkan kalıpları kırmak gerektiğine inananların tercihi olmayı başaran Head&Shoulders, Derma Pure formüllü şampuan ve saç bakım kremleri ile özgüven sayesinde sonbaharda da fark yaratmaya yardımcı oluyor.
Mevsim geçişinin olumsuz etkilerine karşı Head&Shoulders, şampuan ve saç bakım kremleri saçlara ihtiyacı olan bakımı yapıyor, yıpranan saçları hızla onarıyor, henüz görülmeye başlamadan kepekle savaşıyor***, kadın ve erkeklerin sağlıklı saç derisine kavuşmasını sağlıyor. Mevsim değişiklikleriyle birlikte saçlarda ortaya çıkan tüm sorunlar Head&Shoulders ile önlenebiliyor.

Mevsim geçişlerinde de özgüveniyle fark yaratan kadınlar için;

Cilt bakımı ödüllü** Head&Shoulders Supreme Arındıcı ve Besleyici Serisi

Argan yağı ve Micellar suyu ile zenginleştirilen Arındıcı ve Besleyici seride şampuan ve saç kreminin yanı sıra Micellar Temizleyici de yer alıyor. Üç adımda derinlemesine temizliği geliştiren Head&Shoulders, ilk adımda Micellar Temizleyici arındırıcı etkisi sağlarken ikinci adımda Argan yağı içeren şampuan saç derisine daha iyi nüfuz ederek saç temizliğini tamamlıyor. Kepekten arınmış* saçlar argan yağının gücüyle kökten uca beslenirken derinlemesine nemleniyor. Son adımda ise Argan yağı içeren saç ve saç derisi bakım kremi, yıpranmış saç tellerine bakım yaparak nemlendirici etkisiyle saçların kolayca taranmasına ve parlaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor.

Head&Shoulders Besleyi̇ci̇ Bakım Şampuan ve Saç Kremi, doğal yollarla elde edilmiş lavanta özleri ve uzman formülü ile deniz ve güneşten yıpranan saçları besleyip nemlendiriyor. Kepekten arınmış* sağlıklı saçlar ve saç derisi sunuyor.

Head&Shoulders İpeksi Yumuşaklık Şampuan ve Saç Kremi, yaz aylarında kuruyan ve yıpranan saçları sadece bir yıkamayla ipeksi görünüme kavuşturuyor. Saçı koruyor ve nemlendiriyor, böylece kepekten arınmış*, sağlıklı görünüme sahip saçlar özgüveni yansıtıyor.

Head&Shoulders Kadınlara Özel Dökülme Karşıtı Şampuan ve Saç Kremi, saçların daha uzun süreyle dolgun görünümünü koruması için kırılmalardan kaynaklanan saç dökülmelerini azaltıyor, saç derisini ve saçı temizliyor, koruyor ve nemlendiriyor. Yazın yorucu etkileri ile dökülen saçları güçlendiriyor. Ayrıca düzenli kullanımla kepekten arınmış* saçlar sunuyor.

Erkeklere Özel Bakım

Head&Shoulders Mentol Ferahlığı Şampuan ile özgüvenli saçlar yaz aylarından sonra da devam ediyor. Gelişmiş Derma&Pure formülü kepeğe bağlı kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtileri ile savaşıyor*** ve kepekten arınmış* saçlar sunuyor.

Head&Shoulders 2si1 arada Klasik Bakım, Derma Pure formülü içeriğiyle henüz görülmeye başlamadan kepekle savaşıyor***. Kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtileriyle savaşan*** Head&Shoulders, derinlemesine temiz saç ve saç derisi sunuyor.
Uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve dermatolojik olarak test edilen, kepekten arındıran*, saç derisi sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olan Head&Shoulders şampuan ve saç kremleri, içeriğindeki pH dengeli antioksidanlar ile saçların kolayca taranmasına ve yumuşaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor.

*%100’e kadar düzenli kullanımla,gözle görülür kepeklerde
** 2019 Cosmopolitan Cilt Bakım Ödülü
***Düzenli kullanımla gözle görülür kepekleri önlemeye yardımcı olur.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL