• Geri dön

  • 1.066 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Türkiye’de 35 yıldır yenilikçi ve güvenilir ürünleriyle bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlamak için çalışan Prima, Pampers Pure bebek bezi serisini şimdi Harmonie adıyla bebeklerle ve aileleriyle buluşturuyor. Pampers Harmonie, bitki bazlı içeriklerle hassas cilt koruması sağlıyor; parfüm, AB parfüm alerjeni ve klorlu beyazlatıcı içermiyor. %100 yenilenebilir enerjiyle üretilen, yüksek kalitede pamuk ile özenle seçilmiş malzemelerden oluşan ve dermatolojik olarak test edilen Prima Harmonie, İngiltere Cilt Sağlığı Birliği tarafından da öneriliyor.

Türkiye’de 35 yılı aşkın süredir bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimi için büyük bir özveri ile çalışan Prima, ebeveynlerin ve bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bebeklerin güven içinde büyümelerini sağlayan Harmonie, diğer Prima ürünlerinde de olduğu gibi İngiltere Cilt Sağlığı Birliği tarafından öneriliyor.

Yüzde 100 Prima kuruluğu garantisinden taviz vermeyen Harmonie, yüksek kaliteli pamuk, bitki bazlı ve özenle seçilmiş malzemelerden üretiliyor. Parfüm, AB parfüm alerjeni, klorlu beyazlatıcı içermeyen Harmonie’nin üretiminde yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılıyor. Harmonie’nin paketleri de %50 ye kadar şeker kamışından üretilmiş bitki bazlı materyeller içeriyor. Özel üretimi ve yenilikçi çalışmalarıyla dünyanın en yoğun denetim gerektiren sertifikalarından biri olan “Oeko-tex Standard 100” sertifikasını almaya hak kazanan Prima’dan Pampers Harmonie, bebeklerin hassas ciltlerinin gece boyu kuru kalmasını sağlıyor.

Bitki bazlı içerikleriyle hassas korumasıyla hem ebeveynlere hem de bebeklerine mutluluk sunan çevreye duyarlı Prima’dan Pampers Harmonie bebek bezleri, Ekim ayından itibaren mağazalardaki raflarda yerini alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL