• Geri dön

  • 1.880 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın bir numaralı* saç bakım kremi markası Pantene, yeni Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi ile hayalinizdeki uzun ve güçlü saçlara kavuşmanıza yardımcı olacak. İçeriğinde Pro-V, bambu ve biyotin bulunan yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi saç dökülmesini azaltmaya ve saçlarınızın %100 daha güçlü uzamasına yardımcı oluyor. Bambu gibi güçlü, tam istediğiniz gibi uzun saçlara kavuşturan bu seri ile bu yaz uzun olacak!

Her saç tipine ve ihtiyacına yönelik ürünleri ile ön plana çıkan Pantene, bu defa yeni Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi ile dikkat çekiyor. Her kadının hayal ettiği uzun ve güçlü saçlara kavuşmasına yardımcı olmayı hedefleyen serinin içeriğinde gelişmiş Pro-V formülüne ek olarak bambu ve biyotin bulunuyor.Zayıf, koparak dökülmeye eğilimli saçlar için mucize olan bambu bitkisi, biyotin ile birleşerek zayıf saçları güçlendirip, %96’ya kadar saç dökülmelerini azaltarak, saç tellerinizin güçlenmesine yardımcı oluyor.

Yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü Ailesi ile %100 Daha Güçlü Uzayan Saçlar!
Yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi içeriğindeki bambu ve biyotinin etkisi ile saçlarınızı koparak dökülmelere ve yıpranmalara karşı koruyor. Özellikle yaz mevsiminde deniz, kum, güneş gibi çeşitli dış etkenlerden dolayı kırılıp, güçsüzleşen saçlar için doğanın en güçlü bitkilerinden olan bambu kökten uca besleyerek, bambu gibi uzun saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

%100 daha güçlü uzayan saçlara sahip olmanıza yardımcı olan Yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesinde şampuan, saç bakım kremi, yeniden yapılandırıcı durulanmayan krem ve dökülme karşıtı koruyucu keratin maske bulunuyor. Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Şampuan, Bambu ve Biyotinli, Pro-V biliminin gücünü bambu ve biyotin ile bir araya getirerek, saç tellerinizi** güçlendirmeye ve %100 daha güçlü** uzayan saçlar için saç dökülmelerini***azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki aktif maddeler her yıkamada saç dokusuna nüfuz ederek saçın yapısını yeniler, gücünü ve esnekliğini artırır. Renklendirici ve mineral yağlar bulundurmayan şampuan formülündeki antioksidanlar sayesinde yıpranmanın etkilerini alıp, götürür.

Şampuan sonrası duşta kullanabileceğiniz Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Saç Bakım Kremi, Bambu ve Biyotinli saçınızın en zayıf noktalarını hedef alarak saç dökülmesini azaltıp***, %100 daha güçlü** uzayan saçlara kavuşmanızı sağlar.

Duşta son dokunuşu Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Keratin Koruyucu Dökülme Karşıtı Maske, Bambu ve Biyotinli ile yaparak, %96’ya kadar daha az saç dökülmesinin yanısıra, saç tellerinizin güçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Islak saçınızda saçın uzunluğu boyunca sürüp, ardından durulayarak uygulayacağınız maske ile 1 kullanımda daha güçlü uzayan saçlar için saç dökülmelerinin azalmasına yardımcı olabilirsiniz.

Duş sonrası durulamaya gerek kalmadan bakımınızı devam ettirmenize yardımcı olacak Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Yeniden Yapılandırıcı Durulanmayan Krem, Bambu ve Proteinli,Pro-V biliminin gücünü bambu, protein ve antioksidanlarla bir araya getirerek, saç tellerinizin güçlenmesini** sağlayıp, %100 daha güçlü** uzayan saçlar için saç dökülmesini*** azaltmaya yardımcı olur.

* Saç bakım kategorisindeki Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplaması, Mayıs 2018-Nisan 2019
** Şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı güç, kremsiz şampuana göre
*** Koparak dökülme için, kremsiz şampuana göre

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL