• Geri dön

  • 1.358 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Demet Özdemir ve Pelin Kaya’nın ev sahipliği yaptığı ‘’Pantene ile Göster Saçlarının Gücünü’’ daveti güzellik ve moda dünyasını bir araya getirdi. Pantene’in yepyeni kampanyasının tanıtıldığı etkinliğe Aslıhan Doğan Turan, Rachel Araz, Gülnur Güneş, Mert Vidinli, Şahika Ercümen, Deren Talu, Seda Önder, Selin Yağcıoğlu gibi isimler katıldı.

Dünyanın bir numaralı saç bakım kremi markası* Pantene, 12 Kasım Cuma günü IL Cortile İstanbul’da Göster Saçlarının Gücünü kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Demet Özdemir ile yeni çektikleri reklam filminin gösterimini de etkinlik günü yapan Pantene, tüm kadınları saçlarının gücünü göstermeye davet etti.

P&G Türkiye Başkan Yardımcısı Ceren Tonguç’un açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Pantene’in yepyeni kampanyası ve tamamen yenilenen ürün serilerinden bahsedildi. P&G Saç Uzmanı Dr.Cansen Yeni Kut ise ürünlerin içerikleri ile güçlü ve sağlıklı görünen saçlara kavuşmanın püf noktalarından bahsederek katılımcıları bilgilendirdi. Pantene marka elçisi Demet Özdemir yeni reklam filmi ile ilgili ‘’Saçlarımızın kesinlikle o kusuruz görünümü tamamlayan etkenlerden olduğuna inanıyorum. Sadece görünümüme değil, moduma ve enerjime de etki ediyor tabii. Saçlarımın bana hissettirdiği gücü ve enerjiyi pek çok anımda farkediyorum. Çekimlerde, evde, dışarıda eğer saçlarımdan memnumsam kendimden daha emin oluyor ve kendimi daha güçlü hissediyorum. Bunu yeni reklam filmimizde de yansıtmaya çalıştık, hem de minik bir sürprizle…’’ ifadelerinde bulundu.

Demet Özdemir’in ev sahipliğinde ve Pelin Kaya’nın moderatörlüğünde gerçekleşen öğle yemeği davetine birçok ünlü isim katıldı. Aslıhan Doğan Turan, Rachel Araz, Gülnur Güneş, Mert Vidinli, Şahika Ercümen, Deren Talu, Seda Önder, Selin Yağcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı davette Demet Özdemir, yeni kampanyanın ve reklam filminin çıkış noktasını davetlilere anlattı. Pelin Kaya’nın moderatörlüğüyle keyifli anlar yaşayan katılımcılar, Pantene ile Göster Saçlarının Gücünü kampanyası ve yenilenen Pantene ürünleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi oldu.

* Saç bakım kategorisindeki Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplaması, Mayıs 2018-Nisan 2019

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL