• Geri dön

  • 1.130 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Hijyeninin her zamankinden daha fazla önem kazandığı bu dönemde saç ve saç derisi için klinik olarak kanıtlanmış Head&Shoulders, ihtiyacın olan hijyeni sunuyor.

Covid-19 salgını süreci ile birlikte kişisel hijyen çok daha önemli hale geldi. Uzmanlar tarafından sıklıkla ellerin ve vücudun açıkta kalan yerlerinin daha da kapsamlı olarak bedenin temiz tutulması uyarısı yapılırken, Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan doğrudan temasa açık olan başla birlikte saç, saç derisi, bıyık ve sakal hijyeninin önemine de dikkat çekiyor.

Prof Dr. Mustafa Necmi İlhan ellerin yüz, saç, sakal ile teması sonrası ağıza ve buruna götürülmesi ile virüs bulaşının olabileceği, bu nedenle özellikle dış ortamlardan eve geldikten sonra, el, yüz ve saçların temizliğine her zamankinden daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini de belirtiyor.

Derinlemesine Saç ve Saç Derisi Temizliği İçin Head&Shoulders
Vücudun bütün ve kapsamlı temizliği için saç derisinin de derinlemesine temizlenmiş olması gerektiği biliniyor. Sağlıklı ve temiz saçlar için temel bakım da saç derisinden başlıyor. Covid-19 salgın döneminde de virüs üremesi için elverişli bir yer olan saç ve saç derisinde ilk yapılması gereken derinlemesine temizleyici ürün kullanımıdır. Dermatolojik olarak test edilen P&G çatısı altındaki Head&Shoulders’ın şampuan ve saç kremleri, Derma Pure formülü içeriğiyle saç ve saç derisini derinlemesine temizleyerek kişisel hijyeni en iyi şekilde tamamlıyor. Aynı zamanda henüz görülmeye başlamadan kepekle savaşıyor*. Kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtilerini ortadan kaldıran Head&Shoulders, hijyen için derinlemesine temiz saç ve saç derisi sunuyor.

*Düzenli kullanımla gözle görülür kepekleri önlemeye yardımcı olur.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL