• Geri dön

  • 374 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu gece sahiplerini buldu!
Ödül töreni öncesinde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler. Pantene Hydra Glow serisinin Avrupa’da çok beğenilen ürünü Pantene Gece Serumu da ilk kez Pantene Altın Kelebek gecesinde ihtişamlı bir şov ile tanıtıldı.

Yetenekleri, başarıları ve güçleri ile tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, yılın en görkemli gecesi 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuştu.

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla ve kombinlerini tamamlayan güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla göz doldurdu. Pantene aynı zamanda bir ilke imza atarak Hydra Glow ailesinin saç bakım rutinlerini değiştirecek en yeni inovasyonu Pantene Gece Serumu’nu da bu büyüleyici gecede tanıttı ve katılımcıların büyük ilgisini topladı.

Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas, Caner Topçu, Kıvanç Tatlıtuğ, Edis, Çağlar Çorumlu, Salih Bademci, İrem Derici, Danilo Zanna, Ecem Erkek, Berfu & Eser Yenenler, Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Öznur Serçeler, Aslı Bekiroğlu, Mehmet Yalçınkaya, Melis Sezen, Özge Özacar, Semicenk, Nebahat Çehre, Özge Özder, Şevval Şahin, Yağmur Tanrısevsin, Mina Ceran, Tülin Şahin, Atiye, Hakan Altun, Madrigal, Yasemin Yürük, Perihan Savaş, Somer Sivrioğlu gibi pek çok ünlü isim Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL