• Geri dön

  • 1.121 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders*, özgüveni ile bir adım öne geçmek isteyenlere, kendilerini özgürce ifade edebilecekleri, kepeksiz ve yumuşak saçlar sunuyor.

Sevgililer Günü’nde önüne engeller koymadan, ne yapıp ne yapamayacağını dinlemeden, daha cesur ve özgüvenli olmaya saçlarından başlamaya ne dersin? Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders* ile kepeğin koyduğu tüm engelleri aşabilir, özgüveninle bir adım öne geçebilirsin.

Sağlıklı ve kepeksiz saçlar sosyal ortamlarda kendine güvenini artırırken, saç derisinden ve dökülen kepeklerden rahatsızlık duymak da bir o kadar özgüvenini azaltır. Sevgililer gününde dilediğince siyah giymen, saçlarını özgürce savurman, sevgiline içten bir şekilde sarılman ve “Ya kepeklerim görünürse?” diye şüphe duymadan yaşaman için Head&Shoulders Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanı ve Head&Shoulders Kadınlara Özel Dökülme ve Kepek Karşıtı Şampuanı seninle.

Head&Shoulders saç ve saç derisini derinlemesine temizleyerek yağlanmayı engeller, kepeği %100’e kadar** önler. Yeni Aktif Formülü ile kepeğe bağlı kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtileriyle savaşır, saçını temizler, ferahlatır ve nemlendirir.

Hem erkekler hem kadınlar için kepeğin koyduğu tüm bu engellere ‘’Dur’’ de ve KafanaGöreYaşa!

Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuanı: Saçları derinlemesine temizler, ferah tutar ve nemlendirir. Dermatolojik olarak test edilmiştir, pH dengesine sahiptir ve hassas saç ve saç derisi bakımı için antioksidanlarla güçlendirilmiştir. Tavsiye edilen satış fiyatı 36.90TL***

Kadınlara Özel Dökülme ve Kepek Karşıtı Şampuan: Kepek veya kopmaya bağlı saç dökülmesine karşı daha uzun süre direnç sağlar. Dermotolojik olrak test edilmiştir, boyalı saçlar için güvenlidir, hassas saç ve saç derisi bakımı için antioksidanlar içerir. Tavsiye edilen satış fiyatı 36.90TL***

*Temmuz 2019- Haziran 2020 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.
**Düzenli şampuan kullanımı ile, gözle görülür kepeklere karşı
***Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL