• Geri dön

  • 1.048 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın, bu yıl ikinci kez sponsor olduğu NR1 Video Müzik Ödülleri 2022’nin Yükselen Yıldızları belli oldu. Başarıları, yetenekleri ve özgüven hikayeleri ile ilham veren iki genç yetenek bu yıl Head&Shoulders Yükselen Yıldız ödülüne sahip olacak.

NR1 Video Müzik Ödülleri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders sponsorluğunda gerçekleşecek. Genç ve başarılı yeteneklerin kendini göstereceği Head&Shoulders Yükselen Yıldızlar ödülleri bu yıl ilk defa sahiplerini bulacak. Head&Shoulders Yükselen Yıldızlar ödülünün sahipleri başarıları, yetenekleri ve özgüven hikayeleri ile ilham veren Alper Erözer ve Berkay Altunyay oldu.

“Head&Shoulders Yükselen Yıldızlar”’ından Alper Erözer ve Berkay Altunyay kimdir?

Alper Erözer
9 Temmuz 2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Alper Erözer çocuk yaşlarından itibaren müzik ve sanata büyük ilgi duymuştur ve 13 yaşında sözlerini kendisinin yazdığı ilk şarkısı olan “I Think You Love Me” isimli parçayı piyasaya sürmüştür. İlk şarkısı gibi ilk albümünde de Suat Aydoğan ile çalışan Alper Erözer aynı yıl içerisinde Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan “Hey World World” isimli ilk albümünü yayınlamıştır. Başarılı çıkışıyla birçok ödüle layık görülen genç şarkıcı rap & trap dahil olmak üzere birçok farklı türde şarkı çıkaran Alper Erözer “17” isimli son albümünü Ocak 2022’de sevenlerinin beğenisine sunmuştur. Özer ayrıca çeşitli reklam filmlerinde ve TV ekranlarında yayınlanan “Komşular” adlı dizide de yer almıştır.

Berkay Altunyay
Berkay Altunyay, 1999 yılında Ankara’da doğmuştur. Ailesinin müziğe yatkınlığı sayesinde küçük yaşta müzikle tanışır. Sekiz yaşında gitar çalmaya başlamış ve çok geçmeden beste yazmaya başlamış, henüz 16-17 yaşlarındayken evlerine küçük bir stüdyo kurmuş ve müzik kariyeri için ciddi adımlar atmaya başlamıştır. Bu süreçte ailesinden de büyük destek gören Altunyay, 19 yaşında eğlence amaçlı yazdığı bir şarkı olan Beni Bi Gör Artık adlı şarkısını kaydedince beklediğinden daha fazla ilgiyle karşılaştı. Sosyal medya platformlarında çokça paylaşılan Olmazlara İnat adlı şarkısı ile de adını duyurmaya hızla devam etti.

* Temmuz 2020- Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL