• Geri dön

  • 994 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


“Tek Fısla Zorlu Yağlara Elveda” diyen Fairy Power Sprey’in yeni bir çığır açacak özellikleri özel bir lansmanla tanıtıldı Fairy Power Sprey, Mutfaklarda Temizlik Devrimine Türkiye’den Başladı!

Devrim yaratmaya dünyada ilk kez Türkiye’den start veren Fairy Power Sprey, gücüyle hem bulaşıklara hem mutfaklara üstün ve zahmetsiz temizlik getiriyor. Ön yıkama ihtiyacını tamamen ortadan kaldıran bu yeni ürün, 3’ü 1 arada özelliği ile bir ilke imza atıyor.

Yağlı ve kirli bulaşıklarla birlikte boşa harcanan su ve elektrik alışkanlığına da savaş açan Fairy, deterjan, parlatıcı ve makine temizleyici ürünlerinden oluşan Efsane Takımı’na eklediği inovatif ürünü Fairy Power Sprey ile artık daha güçlü! Fairy’nin “Tek Fısla Zorlu Yağlara Elveda” diyerek dünyada ilk kez Türkiye’de pazara sunduğu yeni ürünü Fairy Power Sprey, artık sadece bulaşıklara değil mutfaklara da üstün ve zahmetsiz temizlik getiriyor. Mutfaklarda yeni bir dönem başlatacak olan Fairy Power Sprey’in devrim olarak nitelenen özellikleri, özel bir lansmanla tanıtıldı. Ön yıkamaya gerek bırakmadan yağları ve kirleri kolayca çözme gücünü ortaya koyan “Grease Art” gösterisi ile dikkat çeken lansmanda Fairy Power Sprey, katılımcılardan tam not aldı.

Tüketicilerin vazgeçemeyeceği yeni alışkanlığı olacak

Lansmanda yaptığı konuşmada dünya mutfaklarında devrim yapmaya hazırlanan Fairy Power Sprey’in bu devrimin ilk adımını dünyada ilk kez Türkiye’de attığını ifade eden P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Ev Bakımı Kategorisi Marka Direktörü Merve Yeşil Fazlı, “Fairy 12 yıl önce girdiği Türkiye pazarında öyle çok sevildi ki kısa sürede ülkemizin en büyük markalarından biri konumuna geldi. Şu anda Türkiye’nin lider ve en çok sevilen bulaşık markası olarak Fairy, her 10 evin 7’sinde bulunuyor. Türk tüketicisi temizlik, özellikle de mutfak konusunda çok hassas ve çok titiz. Fairy olarak biz de üretimimiz ve ürün çeşitlerimiz konusunda aynı hassasiyete sahibiz. Ürünlerimizle üstün temizlik sağlarken, faaliyetlerimizle dünyamızı ve geleceğimizi daha sürdürülebilir kılacak çalışmalara imza atıyoruz. Dolayısıyla iki tarafın bu şekilde buluşmasından daha doğal ne olabilirdi ki? Ancak biz elbette bununla yetinmiyoruz ve bize gösterilen bu sevginin karşılığını hep daha da iyisini üreterek vermeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki daha iyisi her zaman mümkün. Dünyamız ve tüketicilerimiz için bulaşık deneyimini daha etkili, daha kolay ve daha sürdürülebilir hale getirmek bizim en büyük hedefimiz” dedi.

Tüketicilerinin nabzını sürekli yoklayan, ne istediklerini iyi anlamaya çalışan bir marka olduklarını vurgulayan Fazlı, “İşte yeni Fairy Power Sprey ürünümüzü de bu anlayış sonucunda geliştirdik. Tüketicilerimizin bir türlü kopamadığı alışkanlık, bizi tüm dünya mutfaklarında devrim yaratacak yeni bir ürün geliştirmeye yöneltti. Alışkanlıkları terk etmek kolay olmayabilir ama eminiz ki Fairy Power Sprey tüketicilerimizin günlük temizlik ihtiyaçları için vazgeçemeyeceği yeni alışkanlığı olacak” diye konuştu.

Mutfakların her alanında Fairy temizliği yaşanacak

Fairy Power Sprey’in ilk kez Türkiye’de tüketicilerle buluştuğunu söyleyen P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kumaş ve Ev Bakım Ticari Operasyonlar Başkan Yardımcısı Yetkin Tepeköylü ise “Türkiye, Fairy Power Sprey’in pilot pazarı olarak ilk kez burada piyasaya sürüldü. Çünkü biliyoruz ki bir temizlik ürünü bizim ülkemizde başarılı olursa her yerde başarılı olur. Türk tüketicisi talepkar, performanstan asla ödün vermeyen, yeniliği seven ve çevreye duyarlı. Bu nedenle Fairy Power Sprey’i ilk kez burada pazara sunduk ve ilk gelen tepkilerden çok mutluyuz. Ürünümüzü kullanan herkes tekrar kullanacağını belirtti” dedi.

Fairy olarak tüm mutfağı sahiplenen bir marka olduklarına dikkat çeken Tepeköylü, “Sahiplendiğimiz bir şey daha var ki o da hepimizin tek evi olan dünyamızı ‘sürdürülebilir’ kılmak. Kaynaklarımızı boşa harcamadan kullanmak, en temel prensibimiz. Bu anlayışla zorlu yağlara karşı ön yıkamaya gerek bırakmayan, soğuk suda bile etkili ürün çeşitleri geliştiriyoruz. Ürün inovasyonlarımızı daha az kaynak kullanalım, daha iyi temizlik sağlayalım anlayışla tasarlıyoruz. Tüketicilerimize de yıllardır ön yıkama yapma, sudan geçirme, ovalama, kısa programda yıka, daha az enerji tüket çünkü Fairy bu işlemlere gerek olmadan üstün temizlik sağlıyor diyoruz. Bu konuda epeyce yok kat ettik ancak bu alışkanlıktan kopamayan tüketiciler de var ve Türkiye’de ön yıkama yapma oranı hala %71 gibi ciddi bir seviyede. Ürün performansı, kurumuş yemek artıkları ve yağ üzerinde etkili olsa da bekleyen bulaşıkların oluşturduğu koku ve bakterileri önleme, makineleri daha temiz ve verimli kullanma gibi düşünceler, bu alışkanlığın sürmesindeki diğer etkenler. Tüketiciler bunu önlemenin tek yolu olarak ön yıkama yapmayı görüyor. Geliştirdiğimiz Fairy Power Sprey ise tüm bu sorunlara su kullanmadan tek fısla çözüm sunarken, sadece bulaşıklara değil mutfaklara da hızlı, zahmetsiz ve üstün temizlik getirmesiyle devrim yaratıyor” açıklamasında bulundu.

‘Bulaşık 4.0’ devrimi

Fairy Power Sprey’in içeriğinden de bahseden Yetkin Tepeköylü, “Daha hızlı ve daha kolay temizlik sağlamak için tasarlanan bu yeni temizleme sisteminin en önemli özelliği, köpük formunda içerdiği yüksek düzeyde etkili bileşenler. Bu güçlü köpük bulaşıklara yapışarak yağlı yemek kirlerini kolayca çözüyor. Formülün tasarım ve uygulama sistemi, ovalamayı, suda bekletmeyi, sudan geçirmeyi ortadan kaldırarak geleneksel yöntemlerle bulaşıkları yıkamak için gereken süreyi ve ön yıkama yapmayı azaltıyor. Geniş püskürtme formu sayesinde ise tek seferde daha fazla bulaşığın ve alanın temizlenmesini sağlıyor. Bu bir devrim; ‘Bulaşık 4.0’ devrimi. Bu yepyeni dönemde Fairy Power Sprey ile bulaşık yıkamayı daha sürdürülebilir bir şekilde daha hızlı, daha temiz ve daha zahmetsiz hale getirerek ön yıkama alışkanlıklarını dönüştürmeye kararlıyız” dedi.

Yağdan Sanat Eseri Tertemiz Tuvale Dönüştü!

Lansmanda Fairy Power Sprey’in Gücü, sanat eserine dönüştürülen kurumuş yağlı tabaklar üzerinde test edildi. Grease Art gösterisi ile yağlı tabakların üzerinde sadece Fairy Power sprey kullanılarak sanat enstalasyonu oluşturuldu. Fairy Power Sprey sayesinde tabakların tek bir fısla zorlu yağlara elveda diyerek tertemiz beyaz tuvallere dönüşmesi, katılımcılardan tam not aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL