• Geri dön

  • 1.301 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Migros ve Ariel ile hayata geçirilen kıyafet bağışı kampanyasının bu yıl dokuzuncusu gerçekleşiyor. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştiren Procter&Gamble (P&G)’nin bu yıl “Aynı Çatı Altında, Umutla Yarına” projesi kapsamında ve Migros işbirliği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) desteği ile gerçekleşen “Umudu Paylaş Kalplere Ulaş” kampanyası, on binlerce kişiyi mutlu edecek.

Tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde, iyilikle güçleneceğimiz, toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğine önemli bir katkı sağlamayı hedefleyen “Umudu Paylaş Kalplere Ulaş” kampanyası süresince her yaştan kıyafet, Migros Mağazaları’nda toplanacak.

25 Eylül 2020 tarihine kadar 67 şehirdeki 787 Migros mağazasında toplanacak giysiler, önce kendi içlerinde yaş ve cinsiyete göre ayrıştırılacak. Ariel ile yıkanarak temizlenecek ve ütülenecek. Yeni gibi tertemiz bir şekilde hazırlanacak olan giysiler, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) desteği ile Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Aralık ayından itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

İlk olarak 2007 yılında başlayan Migros ve Ariel kıyafet bağışı kampanyası çerçevesinde bugüne kadar yüz binlerce çocuk, Ariel ile yıkanmış tertemiz giysilere kavuştu. Bu yılki “Umudu Paylaş Kalplere Ulaş” kampanyası ile 10 binlerce kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Siz de paylaşmak istediğiniz her yaştan kıyafetlerinizi 25 Eylül’e kadar Migros Mağazaları’na getirin, Ariel ile tertemiz yıkansın ihtiyaç sahiplerine ulaşsın. Ariel olarak gelenekselleşen, toplumsal duyarlılık projesine bir kez daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya CMO ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Yaprak, “Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiğimiz Kıyafet Bağış Projesi’ni bu yıl dokucunu kez hayata geçirerek on binlerce kişiye ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizde ailelerin büyük önem verdikleri paylaşma kültürünün bilinciyle başlatmış olduğumuz kampanyayla, her yıl binlerce çocuğa ulaşarak yüzlerindeki gülümsemeye ortak olmuştuk. Bu yıl, her yaştan ihtiyaç sahibine ulaşmak bizim için çok değerli. Migros mağazalarında toplanan giysileri yıkayıp, temizleyip, ütüleyip, proje ortağımız Toplum Gönüllüleri Vakfı desteğiyle yeni gibi tertemiz bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Uzun yıllardır devam eden projemizde ortaklarımız Migros’a, Toplum Gönüllüleri Vakfı’na ve kampanya süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Migros’un büyük bir ekosisteme sahip olduğunu ve bu güçle 2010 yılından bu yana devam eden projede toplumsal dayanışma geleneğini başarıyla sürdürdüklerini ifade eden Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman, “Migros’un ekosistemi, üreticilerinden tedarikçilerine, çalışanlarından müşterilerine kadar etki alanı çok büyük ve canlı bir yapı. Türkiye’nin 81 iline yayılan bu büyük aile, aynı zamanda çok köklü ve güçlü bağlara sahip. Müşterilerimiz her yıl kampanyamıza yoğun katılım göstererek bizi gururlandırıyor. Bu seferki kampanyamızın kapsamı yaşadığımız pandemi nedeniyle genişletildi. Bu yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarımızda sadece çocuklar için değil tüm yaş grupları için kıyafet toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Müşterilerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da desteklerini artırarak kampanyamıza katkıda bulunacağına eminiz. Hepsine şimdiden teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Toplum Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Murat Çitilgülü: “Toplum Gönüllüleri Vakfı olarak; gençliğin gücüne olan inancımızla 18 yıldır gençlerin sosyal sorunlara çözüm üreten projelerini destekliyoruz. Her yıl binlerce canlının yaşamına dokunan projeleri hayata geçiren Toplum Gönüllüsü gençler, “Umudu Paylaş Kalplere Ulaş” projesiyle de Migros’larda toplanan ve Ariel’le temizlenen kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyor. Bu yıl iş birliğimizin dokuzuncu yılındayız. Covid-19 pandemisiyle paylaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha anladığımız bu süreçte, böyle bir projenin içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL