• Geri dön

  • 1.019 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


‘Boşa Harcama’ diyen Fairy, Mutfakları Tasarrufun Bir Numaralı Alanlarına Dönüştürüyor!

Evlerde enerji, su ve gıda gibi kaynakların en çok kullanıldığı alanların başında gelen mutfaklarda tasarrufun öncüsü olan Fairy, bütçeye ve çevreye katkı sağlarken zamandan da kazandırıyor. Fairy, tasarrufun ana cephesi olan mutfakları yenilikçi ürünleri ile güçlendiriyor ve evlere yılda 300TL’te varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Her 10 evin 7’sinde bulunan Türkiye’nin lider bulaşık detarjan markası Fairy, tasarrufun önemine dikkat çekiyor. Tüm ürünlerini daha az su ve enerji ile daha etkili temizlik sağlama stratejisi doğrultusunda geliştiren Fairy, herkesi tasarruf hareketine mutfaklardan başlamaya çağırıyor! Su, elektrik ve doğalgazın birlikte en çok kullanıldığı alanların başında gelen mutfaklarda tercih edilecek doğru ürünlerle ciddi oranlarda tasarruf yapmak mümkün. Örneğin, elde yıkamada soğuk suya geçerek yılda 300TL’ye varan enerji tasarrufu sağlanabiliyor. Fairy ise, güçlü formulü sayesinde soğuk suda bile zorlu yağları kolayca temizler ve kusursuz temizlik sağlar.

Bulaşık yıkarken faturalara en çok yansıyan kısım; elde yıkamada suyu ısıtma, makinede ise uzun programın ve yüksek derecenin kullanılmasından kaynaklanıyor. Fairy de ön yıkamaya gerek bırakmayan, soğuk suda ve kısa programda bile etkili olan ürün çeşitleri, bulaşıkları yıkarken tasarruf sağlayarak kaynakların boşa harcanmasının önüne geçiyor. Fairy, su tasarrufu ve enerji tasarrufu konusunda çözüm önerilerini şöyle sıralıyor:

• Bulaşıkları Fairy ile Ön Yıkama Yapmadan Makinede Yıkayın
• Kısa Programa Geçin
• Bulaşıkları Soğuk Suda Yıkayın; Suyu Isıtmak için Boşa Enerji Harcamayın
• Doğru Ürünü Seçerek Hem Alışverişte Hem Alışveriş Sonrası Kullanımda Tasarruf Edin
• Üretim Sürecinde de Tasarrufa Önem Veren Markaları Seçerek Geleceğe Yatırım Yapın

Su Tasarrufu Yaparken Enerjiden de Tasarruf Sağlayın

Türkiye’de tüketicilerin %71’i bulaşıkları makineye koymadan önce suda bekletme, ovalama, sudan geçirme gibi ön işlemleri yapmaktan vaz geçemiyor. Oysa bulaşık yıkamanın karbon ayak izine baktığımızda en büyük faktörler su ve elektrik harcaması. Hayli yüksek olan ön yıkama oranı da hem su ve enerji kaynaklarının daha fazla boşa harcanması hem de ciddi ekonomik kayıp anlamına geliyor. İşte tüm bu nedenlerle Fairy, inovatif ürünlere odaklanarak tüketicilerin daha az su, elektrik ve doğalgaz kullanıp üstün temizlik elde etmesini sağlıyor. Ön yıkama yapmayı gerektirmeyen güçlü Fairy ürünleri ile su tasarrufu yaparken enerjiden tasarruf elde etmek de kolaylaşıyor.

Kısa Programda Üstün ve Tasarruflu Temizlik

Zorlu yemek kirlerinde Türkiye’nin 1 numarası Fairy Platinum Plus’ın yeni ön yıkama teknolojisi, su ve enerji tasarrufunu artıyor. Ekonomik, düşük ısılı programlarda bile etkili olan Fairy Platinum Plus sayesinde bulaşık makinesi suyu ısıtırken daha az elektrik kullanıyor. Makinelerde ekonomik programın seçilmesiyle 1 pakette 165 TL’ye varan elektrik tasarrufu sağlanıyor.

Soğuk Suyla Gelen Doğalgaz Tasarrufu

Tüketicilerin %76’sı bulaşıkları 35 derece veya daha yüksek sıcaklıkta yıkıyor. Enerji tüketimi de bu oranda artıyor. Fairy’nin elde yıkama bulaşık deterjanları da soğuk suda bile etkili üstün formülü sayesinde ise bulaşık yıkanan suyun derecesini 42’den 23’e düşürdüğünüzde bile mükemmel sonuç sağlıyor. Bu sayede suyun ısınmasında kullanılan doğalgaz tasarruf edilmiş oluyor. Elde yıkamada soğuk suya geçerek, yılda 300TL’ye varan enerji tasarrufu yapmak mümkün oluyor. Fairy soğuk suda bile etkili formulu sayesinde soğuk suda bile kusursuz temizlik sağlıyor.

Tek Bir Fısla Tasarruf Ettiren Temizlik Gücü: Fairy Power Sprey

Bulaşık yıkamayı daha sürdürülebilir bir şekilde daha hızlı, daha temiz ve daha zahmetsiz hale getirerek tüketicilerin ön yıkama alışkanlıklarını dönüştürmeye kararlı olan Fairy Power Sprey, mutfaklarda temizlik devrimi ile birlikte tasarruf çağı da başlatıyor! Ön yıkama yaparken boşa harcanan su, elektrik ve doğalgaz, Power Sprey sayesinde hem çevre hem bütçe açısından korunmuş oluyor. Zorlu, kurumuş, ön yıkama yapmadan çıkması imkansız gibi görünen yağ ve kirleri hızla ve zahmetsizce çözen Fairy Power Sprey, suya ve enerjiye gerek olmadan ana yıkama öncesi üstün temizlik sağlayarak tüketicilere hem kolaylık hem tasarruf kazandırıyor. Tek bir fısla geniş bir alana ulaşarak, mutfak yüzeylerinde de üstün temizlik ve tasarruf sağlıyor.

Üretim Sürecinde de Tasarrufa Önem Veriyor

Tüm bu özellikleri ile alışverişte olduğu gibi alışveriş sonrası kullanımda da tasarruf ettirerek kazandıran Fairy, ürünlerinin yanı sıra uzun yıllardır üretim süreçlerinde enerji ve su tüketimini en aza indirgemek için çalışıyor. Fairy’nin Gebze fabrikasındaki üretimi %100 yenilebilir kaynaklardan elde edilen enerji ile sağlanıyor.

Boşa Harcama Projesi ile Gıda, Su ve Enerjiyi Koruyor

Fairy’nin 10. yılında gıda tasarrufu için Gıda Kurtarma Derneği ile iş birliği yaparak başlattığı Boşa Harcama projesi sayesinde yılda toplam 8,5 milyon TL’lik gıda israf olmaktan kurtarıldı. Çalışmalarını sadece gıdanın değil, su ve enerji dahil tüm doğal kaynakların korunmasını da kapsayacak şekilde genişleten Fairy, dijital ve sosyal medya hesapları başta olmak üzere birçok medya platformu kullanarak tüketicilerle kaynaklarını koruyan çözüm ve seçenekleri paylaşıyor. Boşa Harcama projesiyle su tasarrufu, elektrik tasarrufu, doğalgaz tasarrufu yapmanın yollarını da tüketicileriyle paylaşarak mutfakları bütünüyle tasarrufun ana merkezine dönüştürüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL